Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Panaszok és jogsérelmek kezelése az iskolában – kézikönyv szerkeszthető dokumentummintákkal

Dr. Sárközi Gabriella

Korunk felgyorsult élettempójában az oktatás szereplői úgy érzik, hogy kevés idejük jut egymásra és felmerülő problémáik megoldására. A társadalom problémamentes gyerekekre, az iskola problémamentes diákokra vágyik. Ha konfliktusok adódnak, az érintettek úgy érzik, nincsenek rá felkészülve.

 

A panaszok és jogsérelmek kezelése az iskolában c. kézikönyv megírásánál azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy segítséget nyújtsunk az iskolai konfliktusok hatékony megoldásához, továbbá hogy az oktatási szereplőket ahhoz a fórumhoz irányítsuk, amely legnagyobb valószínűséggel tudja megnyugtatóan rendezni a felmerült vélt vagy valós sérelmet.

A hiánypótló kiadvány a letölthető, szerkeszthető dokumentummintákkal együtt segítséget, útmutatást nyújt a vezetői munkához, a panaszkezelés és a jogsérelmek hatékony és szabályszerű megoldásához.

 

Részlet a kiadványból – szerkeszthető iratminta: A teljes iratminta az IntézményVezetés sorozat
„A panaszok és jogsérelmek kezelése az iskolában” c. kézikönyvében található.

Panaszok és jogsérelmek kezelése az iskolában

 

A panaszkezelés rendje – dokumentumminta

 

A teljes iratminta az IntézményVezetés sorozat „A panaszok és jogsérelmek kezelése az iskolában” c. kézikönyvében található.

IntézményVezetés sorozat havi előfizetés

 

[1] A panaszkezelés lépcsői egy javasolt struktúra, az egyes szintek felelőseit az iskola állapítsa meg szabályzatában.

[2] Az időintervallum szabadon meghatározható. Minél kevesebb napban érdemes, hogy a panaszkezelés határideje a 30 napot ne lépje túl akkor sem, ha a panaszkezelés lépcsőfokain haladva végül az intézményvezető elé kerül.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet