Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft

HÍREK

Scottie Go Basic társasjáték óvodai alkalmazása

A Scottie Go! helye az oktatásban

A Scottie Go! fejlesztő játék rendkívül modern, amely megfelel a korunk kihívásainak, és felveszi a versenyt az informatikai fejlődés érdekében az alfa generáció egyre növekvő digitális igényeivel, akik többek közt napjaink óvodásai. Számukra már természetesek az okos telefonok, táblagépek és egyéb high tech termékek által nyújtott alkalmazások, előfordul, hogy felhasználóként jelen vannak az interneten.  Ennek előnyei és hátrányai is bőven akadnak, de ha most csak a jó oldalát tartjuk szem előtt, akkor rádöbbenhetünk, hogy a digitális tér egy újfajta tanulási helyszínt eredményez, amely elengedhetetlen napjaink társadalmában.

Code Week 2018

Ünnepeljük együtt a kreativitást, a problémamegoldást és az együttműködést, a csoportmunkát! Hamarosan itt a Kódolás hete, ha szeretne valamilyen formában részt venni az eseményen, de még nem tudja, hogy – próbálja meg Scottie-val!

10 tipp a sikeres e-learning tanfolyamokhoz

Ha most szeretne hozzáfogni az e-learning kurzusokkal való ismerkedéshez, akkor a legjobb helyen jár!

 

Mostanra bizonyára már jópár évet eltöltött iskolapadokban és otthon tanulva, így az anyagok elsajátítására is kialakított egy – valószínűleg jól – működő mechanizmust.

 

 

Az online tanulás azonban másképp működik. Amikor egy online kurzusra jelentkezünk, kapunk egy linket egy felülethez, ahhoz egy felhasználónevet és jelszót. A kurzus létrehozója ezután ismerteti velünk a technikai és egyéb feltételeket ahhoz, hogy a kurzust el tudjuk végezni. A tananyagot egyben, vagy leckénként kapjuk meg online módon, ahogy egyre inkább beleássuk magunkat a témakörbe.

Programozás egyénileg vagy csoportban?

Többször bemutattuk már a játékot és hogy mennyire egyszerűen lehet a Scottie Go! termékcsaládunkkal elsajátítani a kódolás, programozás alapjait és hogy mennyire könnyedén megszeretik a gyerekek. Nézzük most meg, hogy mit javaslunk, hogyan is lehet és érdemes használni a játékot!

Scottie segítség és támogatás

Kódolás és programozás akár már 4 éves kortól? Nehéz elképzelni, hogy lehetséges? Pedig lehetséges és a Scottie Go játékainkkal tényleg nem is lehetetlen, hogy bárki megtanulja a programozás alapjait. Ha van kedv és akarat, a többit mi adjuk hozzá, hogy ne lehessen gond!

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet