Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft

HÍREK

Raabe Black Friday – Pedagógusoknak!

30-50% kedvezmény az akcióban résztvevő kiadványokra!
Az akció 2018. november 15-től november 25-ig tart

Más kuponok, kedvezmények nem összevonhatóak az akcióban megadott kedvezményekkel!

Az óvodás gyermek figyelme

A figyelem fejlődése, a megfelelő idejű, mélységű koncentráció kialakulása és jelenléte elengedhetetlen feltétele az iskolai tanulásnak, ezért a szülőknek és a pedagógusoknak egyaránt fontos szerepe van abban, hogy az iskolába lépő gyermek képes legyen a koncentrált figyelemre.

A nyelvlökéses nyelés

Napjainkban a logopédiai terápiák egyre bővülő részét képezik a nyelvlökéses nyelés megszüntetésére, a helyes nyelés kialakítására irányuló, úgynevezett „nyelvlökéses” terápiák. De mit is takar ez a furcsa elnevezés, és miért jó, ha a gyerekekkel foglalkozó, óvodában, iskolában tanító pedagógusok és szülők figyelmét is felhívjuk erre a jelenségre?

Aktuális munkaügyi kérdések és válaszok 2018 novemberében

Dr. Selmeciné dr. Csordás Mária

 

 

Nyugdíjjal kapcsolatos kérdés

Ha a közalkalmazott 1994 szeptemberében létesített közalkalmazotti jogviszonyt, és a nők 40 évvel nyugdíjba fog vonulni, jár-e neki a jubileumi jutalom, ha már a felmentési idejét tölti, amely 2019. január 15-én ér véget?

Tehát a felmentési idő átnyúlik ugyan az esedékesség évébe, de a teljes 25 év a közalkalmazotti jogviszony megszűnésekor nem lesz meg.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet