Termék Kategóriák
0 termék - Ft

HÍREK

Játék és tanulás, mint tevékenységek az óvodában

A játék és a tanulás egyaránt jelen van az óvodai nevelésben. A játék a kisgyermekkor legfontosabb és egyben leginkább fejlesztő, mással nem helyettesíthető tevékenysége, s mint ilyen, az óvodai nevelés leghatékonyabb eszköze. Az óvodai játék legfontosabb szubjektív feltétele pedig maga a pedagógus (B. Méhes, 2018), akinek szakmai felkészültsége éppen annyira fontos és meghatározó, mint „játszási kedve”.

 

E-book ajánló: Gyere, olvass fejből!

A kisgyermekeknek is szüksége van arra, hogy kifejezzék az élményeiket, érzelmeiket, gondolataikat. Az e-book a kisgyermekekkel foglalkozóknak segít abban, hogyan integrálják be a verbális és non-verbális kommunikáció eszközeit a bölcsődei nevelésbe.

 

Tervezés a bölcsődében

A kisgyermeknevelés területe olyan lendületesen változik, és kerül benne mind nagyobb hangsúly a nevelésre, hogy igen, kell beszélni arról, kinek, hogyan, mit tervezzünk, milyen elvek mentén? Akkor hát hogyan gondolkodjunk a bölcsődei pedagógiai munkáról, nevelői feladatokról és az ehhez kapcsolódó tervezésről.

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet