Termék Kategóriák
0 termék - Ft

HÍREK

Típushibák a bölcsődei SZMSZ-ben

A szervezeti és működési szabályzat az a helyi dokumentum, amely a magasabb jogszabályok előírásainak figyelembevételével meghatározza egy adott intézmény szervezeti felépítését, működésének belső rendjét, valamint belső és külső kapcsolataira vonatkozó rendelkezéseit. Az SZMSZ-ek tartalmazzák a rendkívüli események esetén megváltozott intézményi működés szabályait.

 

Családi minta a mesében

Család a népmesében – mutassa be a felnőttek világát a gyerekeknek meséken keresztül!

 

Távoktatási útmutató szülőknek

A távoktatásra való áttérés kihívást jelent a családok számára. A szülőknek át kell gondolkodniuk azt, hogyan támogathatják gyermekeiket; hogyan tudnak egy olyan struktúrát és napirendet kialakítani, amivel a hozzájárulnak a gyermekeik sikeréhez; és hogyan követhetik nyomon és segíthetik a gyerekek tanulási folyamatát. Néhány gyermek könnyedén boldogul majd a távoktatás alatt, míg másoknak nehézséget okoz. Az az alábbi útmutató célja, hogy segítse a szülőket végiggondolni, mit tehetnek, és hogyan segíthetnek a gyerekeknek azért, hogy sikeresek legyenek a távoktatásban/távoktatás alatt.

 

A formatív értékelés – Ellenőrzőlista a távoktatáshoz

A formatív értékelés olyan visszajelzéseket foglal magában, amelyeknek célja a tanulási folyamat megítélése, és korrekció az eredményesség növelése érdekében. Ezért a formatív értékelési eszközök alkalmazására legtöbbször a tanulás közben, és nem egy tanulási egység lezárásaképpen kerül sor.

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet