Termék Kategóriák
0 termék - Ft

HÍREK

Mindennapi szabadtéri mozgás a tavaszi-nyári hónapokban

Kisgyermekkorban a mozgás az egyik legfontosabb és legtermészetesebb tényezője a kognitív, szociális és pszichés fejlődésnek egyaránt, valamint alapvető tevékenysége az óvodás korosztálynak. Mikor lehetne erre több és változatosabb lehetőséget teremteni, mint a tavaszi, nyári jó időben? Használjuk hát ki, éljünk a felkínálkozó lehetőségekkel! Ehhez is meríthetünk ötleteket és inspirációt néphagyományunkból.

Mi a célja egy szülőcsoportos beszélgetésnek?

Egy szimmetrikus, partneri kapcsolatban, kész receptek osztogatása nélkül, közösen lesznek képesek egy problémával kapcsolatban alternatívákat keresni. Ha a szülőnek segítünk, akkor a gyermeknek is segítünk közvetve, így a mi pedagógiai munkánk is eredményesebb lehet.

Újdonságok az óvodákra vonatkozó szabályozásban

Szakértő szerzőnk az óvodát érintő elmúlt egy év legfontosabb jogszabályi változásait veszi sorra. A cikk végig olvasásával listázhatjuk, hogy maradt-e még teendőnk, esetleg módosítani kell-e az óvoda valamelyik szabályzatát.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet