Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft

HÍREK

Járhat-e a fertőző beteg gyermek bölcsődébe?

Gondolom, a címben feltett kérdésre egyértelműen adódik a válasz, hogy nem, a beteg gyermek ne menjen a közösségbe, mert megfertőzi társait. Azért ez a dolog a gyakorlatban nem ilyen egyszerű. Az a tapasztalatom, hogy sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a gyermekközösségben hogyan terjednek a betegségek, és hogyan fertőzik meg egymást a gyermekek.

Az intézményi munkaterv bővülő elemei – Az iskolai sportkör

A legalább négy évfolyammal működő iskola biztosítja az iskolai sportkör működését. Az iskolai sportkör feladatait – az iskolával az iskolai sportköri tevékenység ellátására, sporttevékenység szervezésére kötött megállapodás alapján – a sportról szóló törvény szerinti sportszervezet is elláthatja. Az iskolai sportköri foglalkozások megszervezéséhez – sportágak és tevékenységi formák szerint létrehozott iskolai csoportonként – hetente legalább kétszer negyvenöt percet kell biztosítani.

 

Mindjárt lejár a határidő! E-book 20% kedvezménnyel

Június 27-én nyílt meg a 2020-as – pedagógus I. és pedagógus II. fokozatok – minősítési eljárásaihoz kapcsolódó portfóliófelület, valamint a mesterpedagógus és kutatótanár fokozatokhoz tartozó pályázati felület. A dokumentumok feltöltési határideje 2019. november 25.

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet