Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Ti mondtátok! – vélemények a Raabe Akadémiáról

“Az udvariasság jó. A kedvesség még jobb.” /Eric-Emmanuel Schmitt/

 

A Raabe egy német gyökerekkel rendelkező, de hazánkban több mint 25 éve jelenlévő szolgáltató, amely kiadványaival, képzéseivel az oktatás, nevelés területén nyújt segítséget. Hisszük, hogy hosszú fennállásunkat nem csak minőségi kiadványainknak, felkészült trénereinknek és előadóinknak, de kollégáink kedvességének is köszönhetjük.

 

 

“Nagyon jól éreztem magam. A játékok és a csoportfeladatok különösen tetszettek.”

 

Minden évben pedagógusok, kisgyermeknevelők, intézményvezetők és fenntartók százaival van szerencsénk találkozni és együtt munkálkodni a gyerekek, fiatalok jövőjéért.

 

“Nagyon fantasztikus volt az előadó személyisége, öröm volt megismerni őt!”

 

A munkánk nem könnyű, de minden áldozatot megér, ugyanis képzéseink esetében szinte mindig 95% feletti elégedettséget mutatnak az értékelések, a konferenciáinkon előadó szakemberek pedig felkészültségüket illetően 1-5-ig terjedő skálán mindig 5-ösre vizsgáznak. Az elhangzó témák hasznossága többségében 5.

 

“Bárcsak minden képzés ilyen jó hangulatú és érdekes lenne!”

 

A rendezvényeinken megforduló kollégák szeretik gyakorlatorientált képzéseinket, az előadó szakmai felkészültségét, a pozitív személyiségét, a jó szervezést, a kiváló gondoskodást a csoport körül, kedves-segítőkész hozzáállásunkat, rugalmasságunkat.

 

“Nagyon kedvesek voltak, nagyszerű szervezés és lebonyolítás! Köszönjük! 😊”

 

Miénk a megtiszteltetés, amiért ennyi nagyszerű szakember továbbképzésében, informálásában játszhatunk kiemelkedő szerepet. Szeretnénk, ha minél többen megtapasztalnák a Raabe Akadémia konferenciáinak és képzéseinek hangulatát, hogy legközelebb már ismerősként üdvözölhessük egymást bármilyen oktatással kapcsolatos rendezvényen.

 

“Nagyon sokat kaptam a képzéstől – köszönöm!”

 

Ha még nem járt egyetlen rendezvényünkön sem, szívből ajánljuk idei tanévindító konferenciánkat, amely az elkövetkező nevelési évre készíti fel az intézményvezetőket. De nem csak a munkának jut főszerep, hiszen az idén ünneplünk is: 10. alkalommal rendezzük meg ugyanis konferenciánkat, így tortával és ünnepi műsorral is kedveskedünk résztvevőinknek.

 

Találkozzunk augusztus 23-án a Szent Margit Gimnáziumban!

 

 

A szakmai program időtartama a 120 órás kötelező képzésbe 7 órában beszámítható. Erről tanúsítványt állítunk ki.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet