Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Sokoldalú készségfejlesztés a német és angol nyelvórákon – képzésajánló

Az idegen nyelvet oktató pedagógusok igénylik a folyamatos megújulást és ismereteik felfrissítését munkájuk során. Képzésünk alkalmat nyújt arra, hogy a résztvevő pedagógusok színes, kreatív, újszerű ismeretátadással segítsék a diákokat a tananyag-elsajátításban.

 

A 30 órás továbbképzés angol és német nyelvet oktató tanárok és tanítók számára készült. A blended formájú kurzus 20 órás jelenléti szakasszal kezdődik, melynek során a résztvevők felfrissítik tanulmányaik és munkájuk során megszerzett tapasztalataikat, ismereteiket.

 

A négy alapkészséghez köthető kompetenciák fejlesztéséhez az általános módszertani ismeretanyagon túl, a Raabe Klett kiadócsoport nyelvkönyveiből konkrét és gyakorlati példák segítségével bővíthetik tudásukat a kurzus résztvevői. Az iskolai tananyag leckéihez kapcsolható újszerű és modern kiegészítő feladatok rávezetik az oktatókat a tankönyveken túli, online felületek használatára is. Ezáltal állandó figyelmet és tartós motivációt biztosíthatnak diákjaik számára.

 

Tovább a képzés oldalára!

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet