Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Képzési beszámoló 2017. november

Novemberben két akkreditált pedagógus-továbbképzésünk, két minősített szociális továbbképzésünk és egy szakmai konferenciánk is sikeresen lezajlott.

 

 

Akkreditált pedagógus-továbbképzések

Az óvónők mérés-értékelési ismereteiket rendszerezhették és bővíthették Sarusi Etelka képzésén.

akkred1

A nyelvtanároknak az IKT eszközök idegen nyelvórán történő alkalmazási lehetőségeiről tartott nagyon gyakorlatorientált továbbképzést Pulai Ildikó.

IKT

IKT2

Minősített szociális továbbképzések

A kisgyermeknevelők kreatív játékötleteket sajátíthattak el Hegedűsné Tóth Zsuzsanna képzésen.

krea

A hónap végén kezdődött Katona Borbála képzése, ahol élményszerű módszerekkel ismerkedtek meg a résztvevők, melyeket a kisgyermekek mozgásfejlesztéséhez tudnak hasznosítani mindennapi nevelő munkájukban.

 

mozgasfejlesztes

mozgasfejlesztes2

KONFERENCIA

Intézményvezetők és fenntartók képviselői hallgatták nagy érdeklődéssel az Aktuális intézményvezetői kérdések az óvodákban és az iskolákban, különös tekintettel a nem állami intézményekre – munkaügyi, finanszírozási, és tartalmi változások a köznevelési intézményekben című konferencián a 2018. évre vonatkozó munkaügyi tudnivalókat Dr. Gáspárné Dr. Szokol Márta előadásában. konferencia1

Az ebédszünet után Dr. Gera Tibor tartott tartalmas előadást a jövő évi köznevelés-finanszírozásról.

konferencia 2

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet