Termék Kategóriák
0 termék - Ft

A tanulási motiváció fejlesztésének lehetőségei

Unatkoznak, nem érdekli őket, kifelé bámulnak az ablakon. A diákok változatosan képesek reagálni az órán elhangzó tananyagra, de mit tegyünk, ha azt szeretnénk, hogy tényleg figyeljenek és lekösse őket a mondandónk? Nos, mostantól (vagyis szeptember 15-től) otthonról is elvégezhetjük azt az akkreditált pedagógus-továbbképzést, amelyben a motiválás fortélyait ismerhetjük meg, ráadásul 30 kreditpontot is kapunk érte!

 

Az iskolának gondot kell fordítania a tartós, sokféle szituációban alkalmazható tudás megszerzésének folyamatára, a motiválásra, az önálló tanulásra, a tanulási és gondolkodási képességek fejlődésének/fejlesztésének elősegítésére.

 

Új, teljes egészében online képzésünk résztvevői átfogó elméleti és gyakorlati ismereteket szerezhetnek a tanulási motiváció fejlesztéséről saját élményű gyakorlatokon keresztül. Megismerhetik, hogy a kreatív klíma, a 21. században fontos készségek hogyan segíthetik elő az iskolához való pozitív viszonyulást és a tanulási motivációt.

Annak érdekében, hogy a diákok optimális tanulási eredményt és teljesítményt érjenek el, a hallgatók megismerkedhetnek különböző motiválási stratégiákkal, a tanulás tanítását támogató módszerekkel. A szakmai kompetenciájuk körébe tartozó mérőeszközök alkalmazása segítséget nyújt a tananyag feladataihoz kapcsolódó, motiváló kiegészítő anyagok, feladatok összeállítására. A résztvevők az online tananyagkezelő felületen keresztül férnek hozzá a távoktatási programcsomaghoz, amelyet a keretidőn belül egyéni munkaformában, egyéni ütemezéssel dolgoznak fel.

 

További információ és jelentkezés a képzésre: IDE KATTINTVA!

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet