Termék Kategóriák
0 termék - Ft

E-learning tanfolyamok féláron!

Három olyan online képzést ajánlunk a pedagógus (és intézményvezető) kollégák figyelmébe, amelyek garantáltan megkönnyítik a hétköznapokat. Ráadásul elérhető áron!

 

Ünnepségek az intézményben – könnyen, gyorsan, érdekesen!

Az ünnep pozitív fogalom. Azonban, ha elé tesszük az iskolai jelzőt, mintha elfelejtődne ez, s már csak a nyűg, a kötelező ünnepi öltözet, a szervezéssel járó problémák jutnak eszünkbe.

 

E tananyag célja, hogy az Ön intézményében az ünnep fogalma visszakerüljön méltó helyére, és olyan megemlékezések legyenek, melyek a szervezőkben és a résztvevőkben is pozitív emlékeket hagynak.

 

Végigvezetjük a szervezés kezdeti lépésein onnantól kezdve, hogy kiválasztja a szervezőket odáig, hogy a diákok a letölthető értékelőlapok segítségével elmondják véleményüket a rendezvényről.

 

Sosem volt még ilyen könnyű iskolai ünnepséget szervezni!

 

 

18.900 Ft (áfával) helyett csak

9 450 Ft   Kezdje el azonnal!

 

Tanulási stílus, tanulási stratégia – hogyan segíthetjük a diákokat?

„Az iskola dolga, hogy megtaníttassa velünk, hogyan kell tanulni, hogy felkeltse a tudás iránti étvágyunkat, hogy megtanítson bennünket a jól végzett munka örömére és az alkotás izgalmára, hogy megtanítson szeretni, amit csinálunk, és hogy segítsen megtalálni azt, amit szeretünk csinálni.” (Szentgyörgyi Albert)

Tanulásmódszertan, tanulás tanulása, tanulás tanítása – különböző elnevezések, de mind ugyanazt szolgálják: megtanítani a diákokat tanulni. Ebben a tananyagban ahhoz kap konkrét segítséget, hogyan segíthet diákjainak hatékonyabbá tenni a tanulást, azaz elérni azt, hogy akár kevesebb energiával, jobb eredményeket érhessenek el, és ezáltal nagyobb önbizalomra, tudásvágyra tegyenek szert.

 

 

18.900 Ft (áfával) helyett csak

9 450 Ft   Kezdje el azonnal!

 

Programozás tanítása alsósoknak – blokkprogramozás

A „Programozás alsósoknak – blokkprogramozás” tananyag az általános iskolák alsó tagozatos osztályai számára felhasználható gyakorlatokat, alkalmazásokat mutat be.

 

A kurzus során megismert eszközök, módszerek az algoritmikus gondolkodás fejlesztéséhez, a kódolás bevezetéséhez kapcsolódó információkat foglalja össze.

 

A kurzus során megismert tevékenységek, feladatok segítségével az algoritmikus gondolkodás szintjei fejleszthetőek:

  • az elemi műveletek, melyekből
  • feladatmegoldó rutinok hozhatóak létre
  • eljárások alakíthatóak ki
  • és így problémamegoldási stratégiák jöhetnek létre.

 

18.900 Ft (áfával) helyett csak

9 450 Ft   Kezdje el azonnal!

 

 

Ha más témák iránt érdeklődik, válogasson kedvére online tanfolyamaink, vagy akkreditált pedagógus-továbbképzéseink között! Szeretettel várjuk személyesen és virtuálisan is! 🙂

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet