Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Gondolatok a csecsemőszínházról és a pedagógiai bábjátékról

Bruttó

2.540 Ft

Leírás

A pedagógiai bábjátéknak szüksége van a megújulásra. Mindig érdemes tanulni, és mindig fontos építkezni a játék, a humor és a költészet erejével.

 

Írásunk szerzője színházi szakemberként, oktatóként évek óta bábozik kisgyermekeknek. Saját fejlesztésű „Zsákos-kosaras” programja olyan összeállítás, amely módszertani segítséget adhat a mindennapok bölcsődei játékaihoz.

 

A módszertani segédanyag elsőként a Bölcsődevezetők kézikönyve – Kisgyermeknevelők szakmai-módszertani tudástára című kötetben jelent meg.

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 15 oldal

Szerző: Józsa Éva DLA

 

Tartalom:

  1. Az „itt” és „most” művészete
  2. Babák – bábok – bábjátékok
  3. Kisgyermekkor – színház – csecsemőszínház
  4. Művészet és pedagógia
  5. „Zsákos-kosaras” mesék
  6. Összegzésként
  7. Szakirodalom
  8. Képmelléklet

 A kiadvány szerzői jogvédelem alatt áll. Tilos annak bármilyen formában történő másolása, sokszorosítása vagy terjesztése. A kiadványban megjelenő képek, szövegrészletek megjelentetése a Kiadó engedélyéhez kötött.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet