Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Gyere, olvass fejből!

Bruttó

2.540 Ft

A hangok, a beszélgetés és mesélés jelentősége a bölcsődéskorúak között

Leírás

Az otthoni beszélgetés sok gyermek számára a televízió előtti szótlanságban, pár mondatos kommunikációban, illetve szükségletei egyszerű megfogalmazásában merül ki. Az ilyen típusú környezet nem kínál számára lehetőséget arra, hogy élményeit, érzelmeit, gondolatait kontextusos beszédmódban tanulja meg kifejezni. Írásunk arra hívja fel a figyelmet – sok-sok játék bemutatásával –, hogy úgy tehetünk legtöbbet a gyermekek kommunikációjának fejlődéséért, ha beszédben gazdag környezetet biztosítunk nekik, és minden szituációban a lehető legempatikusabbak vagyunk.

 

A segédanyag elsőként a Bölcsődevezetők kézikönyve – Kisgyermeknevelők szakmai-módszertani tudástára című kötetben jelent meg.

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 20 oldal

Szerző: Hegedűsné Tóth Zsuzsanna

 

Tartalom:

  1. Bevezető gondolatok
  2. A verbális és nonverbális kommunikáció
  3. Összefoglalás
  4. “Mese születik” – gyakorlati ötletek a mindennapi meséléshez
  5. Felhasznált szakirodalom

 A kiadvány szerzői jogvédelem alatt áll. Tilos annak bármilyen formában történő másolása, sokszorosítása vagy terjesztése. A kiadványban megjelenő képek, szövegrészletek megjelentetése a Kiadó engedélyéhez kötött.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

 

 

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet