Termék Kategóriák
0 termék - Ft
Akció!

Bölcsődevezetők kézikönyve

Bruttó

14.050 Ft 12.645 Ft

Vezetési, gazdasági és szakmai ismeretek.

A feltüntetett ár az alapműre vonatkozik*

Leírás

Egy bölcsőde irányítása nagyon sok területből tevődik össze. A bölcsődevezetőnek el kell igazodnia a jogszabályok sűrűjében, értelmezni a törvények és rendeletek változásait. Figyelemmel kísérni a pályázatokat, foglalkozni a dokumentációval, az intézmény költségvetésével, a munka- és balesetvédelmi szabályok betartásával, az élelmezés minőségével. A pedagógus-életpályamodell kiterjesztésével tisztában kell lennie a minősítési eljárás menetével, a portfólió dokumentumaival. És akkor még nem beszéltünk a szülőkkel való kapcsolattartásról, a gyerekekkel való foglalkozásról, a konfliktusok kezeléséről.

 

Bölcsődevezetők kézikönyve - előfizetéses kiadvány bölcsődevezetőknek

 

 

Formátum: cserelapos kézikönyv
Méret: A5
Terjedelem: 290 oldal

 

A megrendelés a kézikönyvre és a kiegészítő kötetekre egyaránt vonatkozik. A kiegészítő köteteket megrendelőink – térítés ellenében – automatikusan megkapják.

 

A kiegészítő kötetek évente 4 alkalommal, 90-100 oldal terjedelemmel jelennek meg, melyek oldalára 75 Ft + 5% áfa + csomagolási és postaköltség.

 

Az előfizetés az alapmű számlázási dátumától számított egy évig érvényes, és automatikusan meghosszabbodik, amíg Ön írásban másképp nem rendelkezik.

 

Most feliratkozhat bölcsődevezetőknek szóló, 3 részes cikksorozatunkra. ERRE A LINKRE kattintva többet is megtudhat. A levélsorozatban található tartalom nem érhető el weboldalainkon!
https://raabe.hu/egyedulallo-cikksorozat-bolcsodevezetok-reszere/

 

Amennyiben tablet-en vagy mobiltelefonján tekinti meg a mintaoldalakat,
a belelapozó oldalainak betöltésére kicsit várnia kell!

A tartalomjegyzékek letöltéséhez kattintson az alábbi mezőkre!

Bölcsődevezetők Kézikönyve - TARTALOMJEGYZÉK
Bölcsődevezetők Kézikönyve - TARTALOMJEGYZÉK
Bolcsodevezetok-Kezikonyve-TARTALOMJEGYZEK_2.pdf
2.7 MiB
7 Downloads
Details

A letöltéshez kattintson a letölteni kívánt tartalom mezőjére!

HAMAROSAN

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet