Termék Kategóriák
0 termék - Ft
Akció!

Óvónők kincsestára

Bruttó

11.669 Ft 9.918 Ft

Módszertani cserelapos kézikönyv óvodapedagógusoknak.

A feltüntetett ár az alapműre vonatkozik*

Leírás

Óvónők kincsestára – Ötletek, foglalkozástervek, módszertani cikkek szakértőktől az óvodai élet sokszínű hétköznapjaihoz.

Kiadványunk az óvodai nevelés minden területén segítségére lesz, mint például: környezeti nevelés, egészségvédelem, ünnepek és jeles napok, barkácsolás és kézimunka, művészeti nevelés, drámapedagógia, érzelmi nevelés, értelmi fejlesztés, és még sorolhatnánk. Kiemelhető lapjai lehetővé teszik, hogy egy intézményen belül egyszerre többen is használják. Már az alapmű is 400 oldalnyi módszertani segédanyagot tartalmaz, ami az év során folyamatosan bővül az aktuális eseményekhez és jogszabályokhoz igazodva. Így újabb és újabb inspiráló ötletekkel gazdagodik.

Speciálisan óvodapedagógusoknak fejlesztett segédanyagokat tartalmaz, amelyek biztosítják a folyamatos szakmai fejlődést az év minden szakában, az óvodai nevelés egészét érintően.

 

Szeretne még jobban megismerkedni kiadványunkkal? Semmi akadálya!

Iratkozzon fel egész évben hasznos, négy részes levélsorozatunkra, amelyben az óvodapedagógusok tennivalóival kapcsolatos, hasznos írásokat olvashat:

  • Deákné B. Katalin: Játékok a csoportszobában – Leselejtezzük? Vagy jó lesz még valamire? Mi alapján válogassunk?
  • Kocsis Erika: Játék szabadon – Milyen a jó játék? Mi kell ahhoz, hogy a gyermek szabadon szárnyaljon az általa választott tevékenységben? Tudjuk-e, hogy mikor kapcsolódjunk be a játéktevékenységbe?
  • Csendes Krisztina: Tájházlátogatás óvodásokkal – Miért érdemes beiktatni a programba? Hogyan szervezzük meg? Hogyan segíti ez az óvodai célok elérését?
  • Kocsis Erika: Ovi-tábor, avagy bátorságpróba nagycsoportosokkal – Mik a tábor szervezésének feltételei? Mi legyen a program? Mire kell odafigyelni?

A feliratkozás semmiféle kötelezettséggel nem jár! 🙂

 

 


Az Óvónők kincsestára valóban kincset ér.
Az óvodapedagógus szakma egészét átöleli, három területre helyezve a hangsúlyt:

1. Könnyebben tudja tervezni napi feladatait.
A mai gyerekek mások. Közhely, de így van. Okosabbak, ugyanakkor érzelmileg labilisabbak, és a szociális kompetenciájuk is más. A gyermek mindenek felett álló érdeke megkívánja, hogy alkalmazkodjunk ezekhez az új élethelyzetekhez. 
Óvónők kincsestára - módszertani útmutató óvodapedagógusoknak
2. Könnyebben tud megfelelni feletteseinek.
A szakmai elismerés mindenki önbizalmára pozitívan hat. De a jó teljesítmény az életpálya-modellnek köszönhetően ma már forintosítva is mérhető. Ez ugye Önnek sem mindegy?
Óvónők kincsestára - módszertani útmutató óvodapedagógusoknak
3. Könnyebben tud megfelelni a szülői elvárásoknak.
A mai szülők egyre iskolázottabbak, tudatosabbak. Sokan már nem pusztán óvodát, hanem óvó nénit is szeretnének választani. Ki ne szeretne a legnépszerűbb pedagógus lenni a saját óvodájában?
Óvónők kincsestára - módszertani útmutató óvodapedagógusoknak

Olvasson néhány hasznos írást az eddig megjelent köteteinkből:


Formátum: cserelapos kézikönyv
Méret: A/5
Terjedelem: 400 oldal

A megrendelés a kézikönyvre és a kiegészítő kötetekre egyaránt vonatkozik. A kiegészítő köteteket megrendelőink – térítés ellenében – automatikusan megkapják.

 

Az évente 6 alkalommal megjelenő, 96-100 oldalas kiegészítő kötetek oldalára 70 Ft (+ 5% áfa, + csomagolási és postaköltség). Az előfizetés az alapmű számlázási dátumától számított egy évig érvényes, és automatikusan meghosszabbodik, amíg Ön írásban másképp nem rendelkezik.

 


 

További információk

Méretek 14.8 × 21 cm

Amennyiben tablet-en vagy mobiltelefonján tekinti meg a mintaoldalakat,
a belelapozó oldalainak betöltésére kicsit várnia kell!

A tartalomjegyzék letöltéséhez kattintson az alábbi mezőre!

Óvónők Kincsestára - TARTALOMJEGYZÉK
Óvónők Kincsestára - TARTALOMJEGYZÉK
Ovonok-Kincsestara-TARTALOMJEGYZEK_2.pdf
427.3 KiB
27 Downloads
Details

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet