Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft
ovodavezetesi_ismeretek

Óvodavezetési ismeretek

Bruttó

12.390 Ft

Információk az óvodavezetők napi munkájához.

A feltüntetett ár az alapműre vonatkozik*

Termékleírás

Egy óvodavezetőnek számtalan olyan témakörben otthonosan kell mozognia, ami nem kapcsolódik a pedagógiai munkához, ám az intézmény irányításához elengedhetetlen. Kiadványunkban ezeket a vezetői témákat mutatjuk be.

 

Megismerheti az intézmény működésének jogi kereteit, a legfontosabb menedzsment kérdéseket, a munkáltatói jog gyakorlásával összefüggő feladatokat. Segítséget kap a pedagógiai munka és a költségvetés tervezéséhez, az óvoda biztonságos és magas színvonalon történő működtetéséhez.

 

Egy könyv, ami megkönnyíti az óvodavezetők mindennapjait!

 

Az Óvodavezetési ismeretek többezer vezető kedvence. 1998-as megjelenése óta közel 100 kötete jelent meg, összesen 10 000 oldal terjedelemben, több mint száz szerző és szakértő közreműködésével.

 

20-eves-ovi

 

A kiadvány előnyei:

 

NAPRAKÉSZ à Folyamatos információk az aktuális változásokról

 

ÁTFOGÓ  à Az év minden napjára, a teljes intézményi munkára

 

KREATÍV à Motivál, inspirál, színesít – élmény a mindennapokban

 

INNOVATÍV à A pedagógiai munka folyamatos megújításáért

 

GYAKORLATIAS à A mindennapi munkához jól illeszkedő segédanyagok, iratminták

 

Formátum: cserelapos kézikönyv CD-melléklettel
Méret: A/5
Terjedelem: 326 oldal

 

Az Óvodavezetési ismeretek cserelapos szerkezetű kézikönyv, amelyet a kiadó rendszeresen –térítés ellenében – kiegészít és aktualizál. A felépítés lehetővé teszi, hogy a keresett információt a felhasználó gyorsan és egyszerűen megtalálja.

Az előfizetés tartalma:

  • Egykötetes alapmű (326 oldal, A/5-ös formátum) internetről letölthető tartalomjegyzékkel: 11.800 Ft (+ áfa, + csomagolási és postaköltség).
  • Az évi 6 alkalommal megjelenő 90-100 oldal terjedelmű kiegészítő kötetek oldalára 65 Ft (+ áfa, + csomagolási és postaköltség).

Az előfizetés az alapmű számlázási dátumától számított egy évig érvényes, és automatikusan meghosszabbodik, amíg Ön írásban másképp nem rendelkezik.

 

 

A tartalomjegyzék letöltéséhez kattintson az alábbi mezőre!

Óvodavezetési ismeretek - Tartalomjegyzék - 2019 január
203.1 KiB
18 Downloads
Details
© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet