Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Óvodavezetési ismeretek

Bruttó

14.050 Ft

Információk az óvodavezetők napi munkájához.

A feltüntetett ár az alapműre vonatkozik*

Leírás

Egy óvodavezetőnek számtalan olyan témakörben otthonosan kell mozognia, ami nem kapcsolódik a pedagógiai munkához, ám az intézmény irányításához elengedhetetlen.

 

Az ÓvodaVezetési Ismeretek egy olyan előfizetéses kiadvány, amely folyamatosan reflektál az óvodai élet változásaira: legyen szó jogszabályváltozásról, vagy éppen a jelenlegi rendkívüli helyzetről. Szakértőink azon fáradoznak, hogy az óvodavezetők a lehető legteljesebb és legfrissebb információhoz jussanak – megbízható forrásból.

 

Miért válassza az ÓvodaVezetési Ismereteket?

  • Több mint 20 éve az óvodavezetők szolgálatában – több mint 20 év tapasztalat és megalapozott szakmai háttér.
  • Kéthavonta megjelenő kiegészítő kötettel – a legfontosabb tudnivalókról mindig időben és részletesen értesülhet.
  • Házhoz jön a szakértő – előfizetőink kiváló minőségű, szakértőink által összeállított anyagokat kapnak.
  • A 300 oldalas alapmű és a többezer oldalnyi anyagot tartalmazó CD értékes információt tartalmaz az óvodavezetés mindennapjaihoz (Belső ellenőrzés az óvodákban 2020-ban, A vezetői és intézményi tanfelügyeleti ellenőrzés aktuális kérdései, Titoktartási kötelezettség a köznevelési intézményben – és ez csak 3 izgalmas téma a 24-ből).
  • A jogszabályoktól a pszichológiáig – átfogó gyűjtemény az intézményvezetés valamennyi területéről.

 

Fizessen elő kiadványunkra, és támogassa munkánkat, hogy sok remek tartalommal segíthessük az intézményvezetők, óvodavezetők, óvodapedagógusok munkáját!

 

Olvasson bele! (Az alábbi cikkek a kiegészítő kötetekben jelentek meg)

 

Fontos információk a kiadványról

Formátum: cserelapos kézikönyv CD-melléklettel
Méret: A/5
Terjedelem: 300 oldal

 

Az Óvodavezetési ismeretek cserelapos szerkezetű kézikönyv, amelyet a kiadó rendszeresen –térítés ellenében – kiegészít és aktualizál. A felépítés lehetővé teszi, hogy a keresett információt a felhasználó gyorsan és egyszerűen megtalálja.

Az előfizetés tartalma:

  • Egykötetes alapmű (300 oldal, A/5-ös formátum) internetről letölthető tartalomjegyzékkel: 13.381 Ft (+ áfa, + csomagolási és postaköltség).
  • Az évi 6 alkalommal megjelenő 90-100 oldal terjedelmű kiegészítő kötetek oldalára 70 Ft (+ áfa, + csomagolási és postaköltség).

Az előfizetés az alapmű számlázási dátumától számított egy évig érvényes, és automatikusan meghosszabbodik, amíg Ön írásban másképp nem rendelkezik.

 

A tartalomjegyzék letöltéséhez kattintson az alábbi mezőre!

ÓvodaVezetési Ismeretek - TARTALOMJEGYZÉK
ÓvodaVezetési Ismeretek - TARTALOMJEGYZÉK
OvodaVezetesi-Ismeretek-TARTALOMJEGYZEK_2.pdf
397.6 KiB
21 Downloads
Details

Zsebre menő kérdések – A közalkalmazottaknak járó bérek és juttatások 2021-ben (a 2021. januári kiegészítő kötetben megjelent cikkünk aktualizálása):

Ide kattintva érhető el!

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet