Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Rumini – játékos feladatok az olvasmány feldolgozásához

Bruttó

2.540 Ft

Tanítási segédanyag a 3-4. évfolyam számára.

Leírás

Berg Judit Rumini című könyve rég látott egyértelműséggel kapta meg 2007-ben az Év Gyerekkönyve díjat. Alig akadt kritikus, aki ne ezt a kötetet jósolta volna győztesnek – nem véletlenül. A szakmai díj mellett a közönségsiker is egyértelmű volt, hiszen az író ismeri a gyerekeket, tudja, hogy a tizenéves vagy még fiatalabb olvasót a cselekmény köti le. Egy-egy szép leírás vagy a történet mélysége, drámaisága téma lehet a feldolgozás, elemzés során, de az élményszerzés legbiztosabb módja az olvasás során a kalandos, izgalmas történet.

 

A feldolgozás során nincs nehéz dolga a pedagógusnak, hiszen kérdéseivel a gazdag cselekményt kell a gyerekekkel együtt kibontaniuk, felidéznünk, emellett lehetőségük van a karakterek megbeszélésére is.

 

Az e-book kicsit tovább viszi ennél a feldolgozást. Egyrészt igyekszik rögzíteni, tudatosítani a műfaji sajátosságokat, másrészt szándéka, hogy a drámapedagógia eszközeivel a feldolgozás élményszerőségét erősítse, amely abban lesz a pedagógus segítségére, hogy olvasásra és közös játékra biztassuk a gyerekeket.

 

A Ruminit elsősorban 3–4. osztályosok számára ajánljuk. Természetesen akár kisebbek is próbálkozhatnak vele, de az 1–2. osztályban – mindenki számára – ne tegyük kötelezővé.

 


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Terjedelem: 22 oldal


A módszertani segédanyag elsőként az Alsó tagozat tanítói kincsestárban jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet