Termék Kategóriák
0 termék - Ft
Akció!

Családok támogatása mondókázós, éneklős helyzetek felismerésében, megteremtésében

Bruttó

2.990 Ft 2.540 Ft

ÚJDONSÁG!

Az éneklés, mondókázás és zenélés jótékony hatásai a kisgyermekekre

Leírás

Szakemberekként a kisgyermekekkel foglalkozók tudatosan ráirányíthatják a családok figyelmét arra, hogy az éneklésnek, mondókázásnak, zenélésnek hangulatot befolyásoló ereje van, jókedvre derít, megnyugtat, segít a félelmekkel megbirkózni, oldja a feszültséget, oldja az ellenállást. Túlmutat a verbalitáson, a puszta beszéden, hiszen érzelmi többletet hordoz, közelebb hoz egymáshoz, az együttlétet más dimenzióba emeli. A hangok, a zene mindenkire hatnak valamilyen formában, és mindenki képes a hangjával játszani, például magasabban vagy mélyebben beszélni, megváltoztatni hangszínét, hangerejét, beszédének érzelmi töltetét szomorúra vagy mókásra, de akár zeneileg is megnyilvánulni, ritmust dobolni vagy fütyülni, dúdolni.

 

A módszertani segédanyag elsőként a Bölcsődevezetők kézikönyve – Kisgyermeknevelők szakmai-módszertani tudástára című kötetben jelent meg.

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 15 oldal

Szerző: Hegedűsné Tóth Zsuzsanna

 

Tartalom:

  1.  Alapelvek
  2. A családok inspirálása
  3. A nevelő támogató szerepéről, feladatáról

 A kiadvány szerzői jogvédelem alatt áll. Tilos annak bármilyen formában történő másolása, sokszorosítása vagy terjesztése. A kiadványban megjelenő képek, szövegrészletek megjelentetése a Kiadó engedélyéhez kötött.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

 

 

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet