Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Egyszerű játékok, közös siker

Bruttó

2.540 Ft

Tanórán is felhasználható együttműködési játékok.

Leírás

Egyszerű, kevés eszközzel játszható, mégis szinte megunhatatlan játékokat mutatunk be, melyek legfőbb érdekessége, hogy lefolyásuk, végkimenetelük és szórakoztató voltuk teljes egészében a résztvevők együttműködési hajlandóságán, szándékain és kedvén múlik.

Ezek a játékok többnyire nem versenyhelyzeteket teremtenek, hanem a versengés helyett kooperálásra késztetik a résztvevőket, ezzel gazdagítva tapasztalataikat és a közösség együtt átélt élményeit. Jó hatással vannak az önbizalomra és az egyéni képességek felderítésére, fejlesztésére is, ugyanakkor növelik az egymáshoz tartozás érzését, összekovácsolják a közösséget. Az itt bemutatott legtöbb játék olyan, amelynek tantárgyi, tanórai felhasználása is lehetséges, megismerve a közös tanulás előnyeit és az ebben rejlő lehetőségeket.

 


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Terjedelem: 14 oldal


Az információs anyag elsőként a Szabadidő-kalauzban jelent meg, most pedig e-book formájában, külön is megvásárolható.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet