Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Hol a helyem egy konfliktusban?

Bruttó

2.540 Ft

Konfliktuskezelés az óvodában

Leírás

Az óvodában a gyerekek, a szülők és a pedagógusok érdekei, szükségletei eltérőek lehetnek, szembekerülhetnek egymással. A pedagógus számára lényeges, hogy tudatában legyen a lehetséges konfliktusforrásoknak, például hogy milyen feszültséggel járhat az óvodába lépés a gyerekek számára; milyen nehézségekbe ütközhet a különböző nevelési stílust követő kollégák együttes munkája. Értesülhet a gyereket érintő óvodán kívüli, családi problémákról is. Ezeknek az ismereteknek a birtokában felkészülhet, és megelőzhet konfliktusokat, illetve a mégis kialakuló helyzeteket könnyebben kezelheti.

 

A módszertani segédanyag elsőként az Óvónők kincsestára című kiadványban jelent meg.

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 18 oldal

Szerző: Kissné Bagi Magdolna

 

Tartalom:

    1. A konfliktus fogalmának pedagógiai megközelítése
    2. A konfliktus elemzési szempontjai
    3. Esettanulmányok
    4. Felhasznált irodalom

 A kiadvány szerzői jogvédelem alatt áll. Tilos annak bármilyen formában történő másolása, sokszorosítása vagy terjesztése. A kiadványban megjelenő képek, szövegrészletek megjelentetése a Kiadó engedélyéhez kötött.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet