Termék Kategóriák
0 termék - 0 Ft
Akció!
fejlodes_fejlesztes_az_ovodaban

Fejlődés és fejlesztés az óvodában

Bruttó

10.290 Ft 9.261 Ft

Módszertani ajánlás a kompetenciaalapú óvodai neveléshez.

A feltüntetett ár az alapműre vonatkozik*

Termékleírás

Kiadványunk speciálisan óvodapedagógusoknak fejlesztett segédanyagokat tartalmaz, ami az év során folyamatosan bővül. Valamennyi óvodai korcsoport számára egyedi, kipróbált és változatos ötleteket kínál a kompetenciaalapú óvodai fejlesztéshez, a differenciáláshoz és a komplex személyiségfejlesztéshez.

 

Egy jó pedagógus munkája abban mutatkozik meg, hogy mennyire tud helytállni a csoportban, milyen tudatosan fejleszti a gyereket. A végiggondolt pedagógiai folyamatokat bemutató tervezési segédletek segítenek a pedagógiai folyamatainak végiggondolásában.

 

Nem elég, hogy a csoportban jól végezi a munkáját, mindezt dokumentálnia is kell. A tervezési folyamatok tudatosítása, mindez szakszerű bemutatása nem egyszerű feladat. Segédleteinkkel biztosabb kézzel láthat neki a portfólióírásnak és fogalmazhatja meg a pedagógiai munkával kapcsolatos írásbeli dokumentumokat.

 

Formátum: cserelapos kézikönyv
Méret: A/5
Terjedelem: 250 oldal

 

Az Fejlődés és fejlesztés az óvodában cserelapos szerkezetű kézikönyv, amelyet a kiadó rendszeresen –térítés ellenében – kiegészít és aktualizál. A felépítés lehetővé teszi, hogy a keresett információt a felhasználó gyorsan és egyszerűenmegtalálja.

Az előfizetés tartalma:

  • Egykötetes alapmű (250 oldal, A/5-ös formátum) internetről letölthető tartalomjegyzékkel: 10.290 Ft (+ áfa, + csomagolási és postaköltség).
  • Az évi 6 alkalommal megjelenő 90-100 oldal terjedelmű kiegészítő kötetek oldalára 60 Ft (+ áfa, + csomagolási és postaköltség).

Az előfizetés az alapmű számlázási dátumától számított egy évig érvényes, és automatikusan meghosszabbodik, amíg Ön írásban másképp nem rendelkezik.

Amennyiben tablet-en vagy mobiltelefonján tekinti meg a mintaoldalakat,
a belelapozó oldalainak betöltésére kicsit várnia kell!

A tartalomjegyzék letöltéséhez kattintson az alábbi mezőre!

Fejlődés és fejlesztés az óvodában - Tartalomjegyzék - 2019 október
Fejlődés és fejlesztés az óvodában - Tartalomjegyzék - 2019 október
fejlodes-es-fejlesztes-az-ovodaban-tartalomjegyzek-2019-oktober.pdf
443.1 KiB
69 Downloads
Details
© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet