Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Bambi – játékos feladatok az olvasmány feldolgozásához

Bruttó

2.540 Ft

Az első osztályosok ajánlott olvasmányának feldolgozása.

Leírás

A szerző ajánlásával:

Első osztályban Felix Salten Bambi című regényével ismerkedünk. Részleteket olvasok föl a regényből, majd a betűtanulás befejezése után néhány oldalas feladatlapot készítek. A feladatok elé a regény eredeti szövegéből válogatok részleteket. Minden alkalommal hangosan is felolvassuk, értelmezzük, majd eljátsszuk, átéljük a feladatokat. Ezt követi a csendes, elmélyült munka, első osztályban főként rajzos feladatokkal „beszéljük ki” sajátos érzéseinket, egyéni véleményünket. Az önálló alkotó munkát minden esetben közös értékeléssel zárjuk, megnézzük egymás munkáit, egymástól tanulunk.

 


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Terjedelem: 19 oldal


A módszertani segédanyag elsőként az Alsó tagozat tanítói kincsestárban jelent meg, most pedig e-book formájában, külön is megvásárolható.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet