Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Képes beszámoló a “Családok éve a bölcsődében” című konferenciáról

“Hiánypótló, mindig nagyon hasznos konferenciák…….az előadók mindig fantasztikusak, a legjobb szakmai napok! Köszönöm!” 

 

A résztvevők nagy megelégedésével sikeresen lezajlott a “Családok éve a bölcsődében” című konferencia. A résztvevők sok hasznos gyakorlati tanácsot és információt szereztek az idei aktualitásokról és a családok és a bölcsőde kapcsolatának fontosságáról, a kapcsolat jobbá tételének lehetőségeiről.

 

 

Március 22-én rendezett konferenciánkon Fűrész Tünde (miniszteri biztos, Emberi Erőforrások Minisztériuma,Család-és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság)  az átalakult bölcsőderendszerről beszélt részletesen. A bölcsődék és mini bölcsődék, mint bölcsődei intézmények, a családi és munkahelyi bölcsődék mint bölcsődei szolgáltatók közötti különbségekről, valamint a bölcsődei dolgozók bérezésének, megbecsülésének alakulásáról is tájékoztatta a résztvevőket.

 

Kovácsné Bárány Ildikó (osztályvezető Emberi Erőforrások Minisztériuma, Népesedés- és Gyermekügyi Főosztály) az elmúlt évek eredményeiről, a bölcsődei fejlesztésekről beszélt.

Fűrész Tünde (miniszteri biztos, Emberi Erőforrások Minisztériuma,Család-és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság)

 

Keskenyné Péntek Ágnes (alelnök, Magyar Bölcsődék Egyesülete) előadásából kiderült, hogy mit várnak ma a szülők a bölcsődétől, és mit vár a bölcsőde a szülőktől, kisgyermekektől. Olyan izgalmas módszereket is mutatott a résztvevőknek, mint például a “varázszemüveg technika” és az is kiderült, hogy miként fonható szorosabbra az intézmény és a szülők kapcsolata.

 

Keskenyné Péntek Ágnes, Szurominé Balogh Mónika, Koppány Ivett és Kovácsné Bárány Ildikó a jelenlévők kérdéseire válaszol

 

Koppány Ivett (intézményvezető, bölcsődei szakértő) a szülői elégedettségmérésről és szülőcsoportos beszélgetésről tartott kimerítő tájékoztatót példákkal, mintákkal érthetővé téve a megfelelő kérdőív összeállítását és a szülőcsoportos beszélgetés tervezetét.

 

Szurominé Balogh Mónika (bölcsődei szakértő, mesteroktató, Eszterházy Károly Főiskola, Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft., munkatárs) a megváltozott családmodellekről, az új anyatípusokról beszélt a kíváncsi közönségnek. A kíváncsi közönség megismerhette az új, “Alfa feleség” típust, aki már nem csupán anya, feleség, de sikeres üzletasszony vagy magas fizetést hazahordó kenyérkereső is lehet. Arról is szó esett, hogy ez milyen hatással van a férjre, és a család egészére.

 

 

A résztvevők érdeklődve hallgatták előadóinkat

 

 

Nagyon örülünk, hogy ennyien érdeklődtek konferenciánk iránt, köszönjük a részvételt.

Amennyiben Ön is szeretne részt venni képzéseinken, konferenciáinkon, itt jelentkezhet.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet