Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Kompetencia- és teljesítményalapú értékelési szabályzat

Bruttó

8.890 Ft

50 oldalnyi letölthető, szerkeszthető mintadokumentummal

Leírás

Az óvodavezetők döntése alapján a pedagógus-munkakörben foglalkoztatottak esetében a besorolás szerinti illetménytől felfelé, meghatározott szabályok betartása mellett eltérhetnek.

 

Kizárva a túlzott szubjektivitást, garanciális szabályként egy kompetencia- és teljesítményalapú értékelési rendszer bevezetését és a pedagógusok ez alapján történő értékelését írja elő a törvény.

 

Az ehhez szükséges szabályzatot pedig mostanában, minél előbb érdemes elkészíteni, legkésőbb a tanévzáró értekezleten ismertetni, hogy a pedagógusok, NOKS-osok megismerhessék.

 

Ehhez szeretnék segítséget adni az alábbi szabályzatmintával, illetve a pedagógus- és NOKS-os munkakörökre készült teljesítményértékelőkkel.

 

A szabályzatminta mellett 50 oldalnyi Word és Excel formátumú mintadokumentumok között megtalálhatja minden munkakörre a teljesítményértékelőket.

 

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 57 oldal


Az írás elsőként az ÓvodaVezetési Ismeretek kézikönyv, 2018 júniusi kötetében jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet