Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Játék a karácsonyfa alatt

Bruttó

2.540 Ft

Vetélkedők a karácsonyi ünnepség során.

Leírás

Az alábbiakban hat vetélkedő formájában kínálunk ötleteket az iskolai ünneplés színesebbé és örömtelibbé tételére. Ezek a játékok önálló rendezvényként is megállják a helyüket, de felhasználhatjuk őket az ünnepi program, vagy rendezvénysorozat kiegészítéseként is.

A játékos vetélkedőket nem komplett rendezvény-forgatókönyvek alakjában mutatjuk be, elsősorban ötleteket kívánunk adni a különböző közkedvelt vetélkedőformák tartalommal történő megtöltéséhez. Így könnyedén megváltoztatható, az adott szituációnak megfelelően módosítható a vetélkedők menete, a feladatok és a kerettörténet.

 


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Terjedelem: 21 oldal


Az információs anyag elsőként a Szabadidő-kalauzban jelent meg, most pedig e-book formájában, külön is megvásárolható.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet