Termék Kategóriák
0 termék - Ft

A Tőzsde

Bruttó

2.540 Ft

Izgalmas vetélkedő iskolai csapatok számára.

Leírás

A játék 1988 óta a legnagyszerűbb és legnagyobb szabású vetélkedők egyike. Az ötletgazda, Mandák Csaba által eredetileg leírt változat szinte ugyanabban a formában ma is játszható, izgalmakat hozva a résztvevőknek és sikert garantálva a szervezőknek.

A felhasználás lehetőségei csaknem korlátlanok, játszható három tucat résztvevővel is, és tudunk 1600(!) gyereket egyszerre mozgató megrendezésről is.

Alsó tagozatos gyerekek éppúgy képesek megérteni az egyszerű szabályokat, mint ahogy egyetemi gólyatáborok, kollégiumi bulik és céges csoportfejlesztő tréningek is ünnepelték már vastapssal a finálét. Összeállításunkban leírjuk közérthető verzióját – biztatva mindenkit, hogy vágjon bele a kipróbálásába, megrendezésébe és az igényeknek megfelelő bátor átalakításába egyaránt!


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)
Terjedelem: 37 oldal

Az információs anyag elsőként a Szabadidő-kalauzban jelent meg, most pedig e-book formájában, külön is megvásárolható.

Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet