Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Érdeklődésvizsgálat az óvodában

Bruttó

2.540 Ft

Leírás

A tehetséggondozás megvalósítása nem új keletű feladata az óvodai nevelésnek. Kisgyermekkorban néhány területen már megnyilvánulhatnak a kiemelkedő képesség jelei, amit ebben a korosztályban helyesebb tehetségígéretnek nevezni. E-bookunk első részében egy, a tehetségígéret-azonosítás során alkalmazott módszer bemutatására kerül sor. A második részben a zenei tehetség-ígéretek gondozásának megvalósítására kidolgozott gazdagító programból mutatunk be példákat.

 


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Terjedelem: 15 oldal

A módszertani segédanyag elsőként az Óvónők kincsestára című kötetben jelent meg, most pedig e-book formájában, külön is megvásárolható.
Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet