Termék Kategóriák
0 termék - Ft

A beszédfejlődés és -fejlesztés gyermekkorban

Bruttó

2.540 Ft

Módszertani segédanyag

Leírás

A megkésett (akadályozott) beszédfejlődés a beszédfejlődés késésének olyan zavara, ami kisgyermekkorban szembetűnő tünetekkel hívja fel a környezet (szülő, gyermekorvos, védőnő) figyelmét arra, hogy szakember (logopédus, fül-orr-gégész) segítségét kell igénybe venni.

 

 

Írásunk a beszédfejlődés folyamatától a gondolkodáshoz vezető funkciókon át a megkésett beszédfejlődés terápiájáig taglalja a problémakört. Cikkünk végén képanyag is található, amelynek segítségével hatékonyabbá tehető a terápia.

 

 


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 21. oldal


A módszertani segédanyag elsőként a “Kisgyermekek, nagy problémák” 4-9 éves gyermekeket nevelő pedagógusok kézikönyvében jelent meg, most pedig e-book formájában, külön is megvásárolható.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet