Termék Kategóriák
0 termék - Ft
Akció!

Beszédek könyve polgármestereknek

Bruttó

15.215 Ft 12.172 Ft

Szónoklatminták és kommunikációs tanácsok minden alkalomra.

A feltüntetett ár az alapműre vonatkozik*

Leírás

Aki polgármester, folyamatosan rivaldafényben áll, épp ezért nem mindegy, hogy megszólalásait hogyan fogadja a környezete. Gondolkodott már rajta, korukat és érdeklődésüket tekintve mennyire különböző emberek előtt kell beszédet tartania? A díjátadástól az ünnepi beszédekig, a lakossági fórum megnyitásától a szomorú kegyeleti alkalomig mindig az odaillő stílust kell megtalálnia. Beszédmintáinkkal könnyen és gyorsan készülhet fel a nyilvános megmérettetésekre. Bármilyen összetételű közönség rokonszenvét könnyen elnyeri a megfelelő stílusú beszédekkel.

Legyen Ön is sikeres és elismert polgármester, aki magabiztos
fellépésével és találó beszédeivel minden helyzetben elvarázsolja
hallgatóságát!

 

 Beszédek könyve polgármestereknek

 

Fontos információk a kiadványról:

Formátum: Kézikönyv + CD együtt (A CD szerkeszthető formátumban tartalmazza a mintabeszédeket, dokumentummintákat és az összekötő szövegeket.)
Méret: A/5
Terjedelem: 220 oldal

 

*A megrendelés a kézikönyvre és a kiegészítő csomagokra egyaránt vonatkozik. A kiegészítéseket megrendelőink – térítés ellenében – automatikusan megkapják.

 

Az évente 5 alkalommal megjelenő kiegészítések egy CD-ből és egy 40 oldalas tematikus kiadványból állnak. A CD a következő negyedév aktuális eseményeihez kapcsolódó 8-10 mintabeszédet, valamint összekötő szövegeket, dokumentummintákat, idézetgyűjteményt tartalmaz, ára 6000 Ft + 5% áfa, a tematikus kiegészítés oldalára 90 Ft + 5% áfa, + csomagolási és postaköltség.

 

Az előfizetés az alapmű számlázási dátumától számított egy évig érvényes, és automatikusan meghosszabbodik, amíg Ön írásban másképp nem rendelkezik. Az 1 éves hűségidőn belül az előfizetést lemondani nem lehet. Az évenként egyszeri árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Érdeklődik a kiadványunk iránt, de nem tudja megítélni mennyire lenne hasznos az Ön számára? Ismerje meg jobban a kiadványt és iratkozzon fel háromrészes, INGYENES levélsorozatunkra, amely során ajándék mintabeszéddel és idézetgyűjteménnyel gazdagodik.

KATTINTSON IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Amennyiben tablet-en vagy mobiltelefonján tekinti meg a mintaoldalakat,
a belelapozó oldalainak betöltésére kicsit várnia kell!

A tartalomjegyzék letöltéséhez kattintson az alábbi mezőre!

Beszédek Könyve Polgármestereknek
Beszédek Könyve Polgármestereknek
Beszedek-konyve-polgarmestereknek.pdf
61.8 KiB
1638 Downloads
Részletek

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet