Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Az ADHD osztálytermi kezelése

Bruttó

2.540 Ft

Hasznos tanácsok pedagógusoknak

Leírás

A hiperkinetikus zavar, más néven figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (angolul: Attention Deficit Hyperactivity Disorder, rövidítve: ADHD) egyike a leggyakoribb gyermek- és serdülőkori zavaroknak, mellyel a gyermekpszichiátriában találkozunk.

Jelen cikk megírásakor elsődlegesen az ADHD osztálytermi kezelésével kapcsolatos tanácsok, stratégiák összegzésére törekedtünk – a pedagógusok munkájának megsegítése céljából. Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet a szülők, pedagógusok és gyermekpszichiáterek összefogásának fontosságára, hiszen a közös kihívások és a közös cél alkotta képletben az ADHD-s gyermekek megsegítésének hatékonysága a tőlünk függő, legfontosabb változó.

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 13 oldal

 

Tartalom:

  1. Bevezetés – 3
  2. Tanácsok pedagógusoknak – 6
  3. Összefoglalás – 13

A módszertani segédanyag elsőként az Egyéni fejlesztés, személyre szabott nevelés című kötetben jelent meg. A kiadvány szerzői jogvédelem alatt áll. Tilos annak bármilyen formában történő másolása, sokszorosítása vagy terjesztése. A kiadványban megjelenő képek, szövegrészletek megjelentetése a Kiadó engedélyéhez kötött.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

 

Egyéni fejlesztés, személyre szabott nevelés

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet