Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Scottie országjáró körúton!

Néhány szerencsés már a tanévindító konferenciánkon megismerkedhetett Scottie-val, mások pedig a robotépítő verseny keretein belül tettek szert egy-egy játékra.

 

Mi pedig úgy döntöttünk, hogy elvisszük az ország minél több részére Scottie-t, hogy a személyes találkozás és élmények során tudjátok meg, mennyire egyszerűen ismerhetitek meg a programozás alapjait. Ha ti magatok oldhatjátok meg a feladatokat és ellenőrizhetitek a tablettel helyes-e a megoldás, hamar rájöttök, mennyire hasznos és magával ragadó ez az innovatív, gyermekek számára fejlesztett (de felnőttek számára is teljesen élvezhető!) játék.

 

 

Ismerje meg bemutató rendezvényünkön jövendőbeli kedvenc foglalkoztató és fejlesztő játékát!

 

November 6. – Budapest | November 8. – Győr | November 13. – Miskolc

 

Minél több pedagógussal, óvodapedagógussal, szülővel, gyerekkel szeretnénk megismertetni Scottie kellemes szórakozást biztosító, kihívásokkal teli világát ezért novemberben útnak indulunk.

 

Három helyszínen – Budapesten, Miskolcon és Győrött – várjuk az érdeklődőket, hogy egy-egy félórás játékkör keretein belül tegyék próbára tudásukat.

 

Jöjjön el és próbálja ki személyesen munkatársaink útmutatása mellett a kódolás tanulásának legjátékosabb eszközét!

Most minden résztvevő ajándék angol nyelvű, szókincsfejlesztő kirakós játékot is kap!

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráljon a város nevére kattintva:

Budapest, 2018.11.06.

Győr, 2018.11.08.

Miskolc, 2018.11.13.

 

További részletekért figyelje weboldalunkat, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre!

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet