Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Picivilág Remény Rajzpályázat

Elkezdődött Picivilág első rajzpályázata.
A legkisebb korcsoportnak a 2-5 éves korosztálynak Picivilág kabaláját kell megrajzolnia. A gyermek fantáziájára bízzuk és a képzelőerejére. Nem szabunk meg semmit, hogy milyen színnel, milyen eszközzel rajzolja meg a gyermek, mert ismerjük a korosztályt.
Másik két korosztálynak a 6-9 éves és a 10-14 éves korosztálynak témája a családi kirándulás. Ez lehet egy nyaralás, kirándulás az erdőben, állatkertben, kalandparkban. Egy élmény, érzés, ami a gyermeknek tetszett a múltban és szeretne visszamenni, szeret visszaemlékezni.

 

A személyes díjátadón a nyereményeket két zsűritagunk Zenkó Márta és Goschler Tamás fogja átadni Picivilág alkotói előtt.

 

Szeretnénk, ha örök emlék maradna a gyermekben az a nap, amikor díjat kapott a rajzáért, tehetségéért, ez erőt és lendületet ad neki a folytatáshoz. Mert alkotni öröm. Az alkotás fejleszti a gyermek képzelőerejét, színesíti a világról alkotott képét. Kitárul, megnyílik.

 

További információk, jelentkezés: http://www.picivilag.hu

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet