Termék Kategóriák
0 termék - Ft

“Karjában ringat az erdő” – Országos vers, próza és meseíró pályázat

A Debreceni Nagyerdőért Egyesület országos vers, próza és meseíró pályázatot hirdet “Karjában ringat az erdő” címmel általános- és középiskolások részére, melyre a szervezők a határon túli magyar iskolások írásait is várják. A témaválasztás szabad, de a pályaművek valamilyen formában mindenképpen kapcsolatban kell lennie az erdővel, a természetes környezettel.

A beérkezett műveket hat kategóriában ismert írókból, költőkből álló zsűri bírálja el. 

Kategóriák:
– 6-9 éves korosztály vers.
– 6-9 éves korosztály mese
– 10-14 éves korosztály vers
– 10-14 éves korosztály próza
– 10-14 éves korosztály mese
– 15-18 éves korosztály vers
– 15-18 éves korosztály próza
– 15-18 éves korosztály mese

Minden kategória első három helyezettje értékes jutalomban részesül, ezen kívül kiadunk egy fődíjat is. A helyezettel pályaműveket megjelentetjük az ez alkalomra kiadott könyvben is.

Megkötések:
Minden pályázó kategóriánként egy-egy művel pályázhat. A maximális terjedelem vers esetében legfeljebb 30 verssor, próza és mese esetében legfeljebb 2500 karakter (szóközök nélkül), magyar nyelven.

A kiírásnak nem megfelelő pályaműveket kizárjuk a versenyből. Nem értékeljük továbbá az egyértelműen felnőtt segítséggel készült írásokat.
A pályamunkákat a karjaibanringatazerdo@gmail.com e-mail címre kérjük beküldeni csatolt fájlban. Open dokument, Microsoft Word, Text formátumban 2018. 04. 09. éjfélig. A pályázók adják meg:
– nevüket
– telefonos elérhetőségüket
– korukat
– lakhelyüket
– iskolájukat
– osztályukat
Ünnepélyes díjátadó: 2018.május 19-én.
Az ünnepélyes díjkiosztó pontos helyét minden helyzettel e-mailben, időben közöljük. 

 

Forrás: http://www.nagyerdoertegyesulet.hu/hirek/134-karjaban-ringat-az-erdo-palyazat

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet