Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Az én könyvtárbuszom – rajzpályázat

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár új könyvtárbuszt vásárol, mely 2019. második felétől látogatja majd Borsod–Abaúj–Zemplén megye kistelepüléseit. A kamion nagyságú „mozgó könyvtár” külső felületének festéséhez, képének kialakításához várja a könyvtár gyerekek ötleteit, javaslatait.

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Az én könyvtárbuszom címmel megyei szintű rajzpályázatot hirdet 1–8. osztályos általános iskolai tanulók számára.

A kép technikája szabadon választható, bármilyen eszköz (vízfesték, ceruza, zsírkréta stb.) használható. Az alkotások mérete A/4-es és A/3-as is lehet.

A rajzlap hátoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét, osztályát, iskoláját, elérhetőségét, valamint azt is rá kell írni, hogy művészeti képzésben részt vesz-e a tanuló.

A legszebb és legötletesebb alkotások készítői ajándékot kapnak.
A pályaművek beérkezésének határideje: 2018. szeptember 27.

Beküldhető postán (3501 Miskolc, Pf.: 176.), vagy leadható személyesen a gyermekkönyvtárban (Miskolc, Görgey A. u. 11.)
A legsikerültebb alkotásokból 2018. október 9-én, kedd délután 2 órakor kiállítás nyílik a könyvtár központi épületében (Miskolc, Görgey A. u. 11.).

 

Forrás: http://www.rfmlib.hu/hu/content/en-konyvtarbuszom-rajzpalyazat

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet