Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Kiadványunk is a 2017. évi Magyar Minőség pályázati díjazottak között

A Magyar Minőség Társaság minden évben meghirdeti pályázatait, amelyeket az év végéhez közeledve ad át. Az idei pályázati díjak átadására a XXVI. Magyar Minőség Hét rendezvény keretében került sor. 2017. november 7-én.

A díjakat Rezsabek Nándor a Magyar Minőség Társaság elnöke adta át.

2017_evi-Magyar_Minoseg_dijazottjai-768x576

A Magyar Minőség Háza 2017. pályázat célja a hazai, kiemelkedő minőségű termékek, fejlesztések és szolgáltatások népszerűsítése, a fogyasztók tájékoztatásának elősegítése.
Azon termékkel/szolgáltatással lehetett pályázni, melynek jellemzői:- Magyarországon fejlesztették, állítják elő, vagy/nyújtják,- minőségjellemzői kiemelkedők,- minőségük egyenletes, mert a termék előállítása/a szolgáltatás tanúsított minőségirányítási rendszerben folyik, vagy az egyenletesség egyéb módon bizonyítható,- a termék előállítása és felhasználása/a szolgáltatás környezetkímélő.

A díjat 1996-ban alapította a Társaságunk, eddig 287 pályázó nyerte el a díjat. Az idén egy nyertes pályázat díjátadására került sor.
Nyertes és díjazott szolgáltatása:

Szent Erzsébet Otthon Társaság Idősek Otthona  – Egészségügyi ellátás az idősgondozásban.

Magyar Minőség eOktatás 2017. díj pályázat célja: a kiemelkedő minőségű elektronikus oktatási anyagok és a jelentős eredményeket elért alkalmazók népszerűsítése.

A díjat 2006-ban alapította a Társaságunk, eddig 9 pályázó nyerte el a díjat. Az idén három nyertes pályázat díjátadására került sor.

Idei díjazottak:

Balázs-Diák Kft. az Ügyesedni szoftvercsomagért.

E-Educatio Információtechnológiai Zrt. a “B” kategóriás járművezető képzés e-learning tananyagért.

ELMS Informatikai Zrt. Elsősegély – Életmentés tananyagért.

Magyar Minőség Portál Díj 2017.  pályázat célja: kiemelkedő minőségi jellemzőkkel rendelkező magyar nyelvű portálok népszerűsítése. A díjra pályázni lehetett bármely magyar nyelvű portállal, domain névtől és a tárhely földrajzi elhelyezkedésétől függetlenül.

A díjat 2006-ban alapította a Magyar Minőség Társaság, eddig 6 pályázó nyerte el a díjat.

Az idén két pályázó nyerte el a díjat:

CertUnion Hungary Tanúsító Kft. a https://certunion.com/ portáljával,

és a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. http://www.dhrt.hu portáljával.

Az év Magyar Minőség irányítási rendszer menedzsere 2017. címet az a személy nyerheti el, aki jelentősen közreműködött Magyarországon működő – termelő vagy szolgáltató – gazdálkodó szervezet vezetésébe hatékonyan beépült, és bizonyíthatóan eredményes irányítási rendszerének (MIR, KIR, MEBIR, KES stb.) fejlesztésében.A díjat 1997-ben alapítottuk eddigi díjazottak száma 18.

Az idén egy pályázó nyerte el a címet:

Rózsa András az ISO 9000 Fórum Egyesület, elnöke.

A Magyar Minőség Szakirodalmi 2017. díj pályázat célja: A díjat az az alkotó nyerheti el, aki az elmúlt 3 évben megjelent szakirodalmi művel  jelentősen hozzájárult a hazai minőségismeret fejlesztéséhez.
A díjat 1997-ben alapította a Társaságunk, eddig 20 pályázó nyerte el a díjat. Az idén két nyertes pályázat díjátadására került sor.

Idei díjazottak:

Kemény Sándor – Deák András – Lakné Komka Kinga – Kunovszki Péter: Kísérletek tervezése és értékelése (bővített, javított kiadás) + kiegészítő kötet

a Typotex Elektronikus Kiadó Kft.

és a

Dr. Gutassy Attila – Gutassy Nimród Ferenc: Minőségmenedzsment mindenkinek könyve a

Raabe Klett Oktatási Tanácsadó Kft. kiadásában.

A Magyar Minőség elektronikus folyóirat szerkesztősége díjazza az előző év legjobb cikkét író szerzőjét.

A Magyar Minőség legjobb szerzője 2017. díjat Dr. Kerekes Sándor, Corvinus Egyetem egyetemi tanára,

kapta a Magyar Minőség 2016. év XXV. évfolyam 6. júniusi számban megjelent: „Fenntarthatóság és verseny: környezetgazdász nézőpontok” című cikkéért.

 

 

 

Forrás és képek forrása: https://quality-mmt.hu

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet