Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Minőségmenedzsment mindenkinek

Bruttó

6.300 Ft

A Magyar Minőség Társaság 2017-es Magyar Minőség Szakirodalmi Díjának nyertese

Közérthető minőségmenedzsment!

Önálló kötetként vásárolható meg,

nem tartozik hozzá éves előfizetési kötelezettség!

Cikkszám: 9786155824296 Kategória: Címke:

Leírás

MMT-szakirodalmi-díj-oklevél_Gutassy_2017

A Magyar Minőség Társaság 2017-es Magyar Minőség Szakirodalmi Díjának nyertese

 

A Minőségmenedzsment mindenkinek című könyvet valóban mindenkinek szánták a szerzők: minőségüggyel foglalkozó munkatársaknak, gyakorló szakembereknek, minőségügyi vezetőknek, minőségellenőröknek, a minőségmenedzsmenttel csak most ismerkedőknek, hallgatóknak, a téma iránt érdeklődőknek. Használható kézikönyv gyanánt, alkalmas ismeretszerzés és -felújítás céljára, de didaktikus szerkezeténél fogva tananyagnak is kiváló.

 

Megírását a 2015 szeptemberében megjelent ISO 9001 motiválta, de a könyv nem a szabvány ismertetője, ezért nem is annak szerkezetét követi, hanem önálló, kifejezetten a minőségügyre összpontosító munka. A mondanivaló természetesen összhangban van az új szabvánnyal, de a szerzők – ahol szükségesnek tartották – kiegészítő javaslatokkal éltek, sőt, indokolt esetben kritikai megjegyzéseket is tettek az ISO 9001 egyes követelményei vonatkozásában.

 

Az új szabvány megjelenése óta ilyen jellegű átfogó mű nincs a könyvpiacon. Időszerűségét az adja, hogy az ISO 9001 jelenlegi változatára való átállást 2018 szeptemberéig kell végrehajtani. Ennek mielőbbi és zavarmentes elvégzéséhez is jelentős segítséget kíván nyújtani a könyv.

Önálló kötetként vásárolható meg, nem tartozik hozzá éves előfizetési kötelezettség!

További információk

Tömeg 0.208 kg
Méretek 25 × 17.6 cm

Lapozza át kiadványunk tartalomjegyzékét!

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet