Termék Kategóriák
0 termék - Ft
Akció!

E-book csomagajánlat bölcsődevezetőknek

Bruttó

6.985 Ft 5.715 Ft

CSOMAGAJÁNLAT!

Leírás

Ezúttal két e-bookot ajánlunk a bölcsődevezetők figyelmébe.

 

A csomag tartalma:

Beszámolókészítés – A bölcsődevezetői beszámoló legfontosabb elemei

Miért fontos a beszámolókészítés? Hogyan segíti a vezető munkáját és hatékonyságát amellett, hogy kötelező elkészíteni? Milyen elemei vannak egy tartalmas beszámolónak? Írásunkban bemutatjuk, hogy milyen lehetőségek rejlenek egy vezetői beszámolóban. A téma aktuális, mert a bölcsődevezetők, intézményvezetők sok esetben a minősítés kapujában állnak, portfóliót készítenek.

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)
Oldalszám: 14 oldal
Teljes ár: 4.445 Ft

 

A bölcsődei szakember team egyik láncszeme: a pszichológus

Már a kicsiknek is szükségük van pszichológusra? – lepődnek meg sokan, amikor megemlítem nekik, hogy mivel foglalkozom. Mi, akik bölcsődékben dolgozunk, tudjuk, hogy a pszichés jellegű problémák bizony szerteágazóan vannak jelen ebben a korosztályban is. Igaz, a legtöbbjük a szülői háttérből, a családi rendszerből fakad, így pszichológusként a felnőttek, illetve a szülő–csecsemő/kisgyermek konzulensi feladatokban a szülők – a gyermekkel együtt – a klienseimA kisgyermeknevelők szakmai személyiségének a támogatása pedig nélkülözhetetlen a kiégés, a pályaelhagyás megelőzésében.

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)
Oldalszám: 16 oldal
Teljes ár: 2.540 Ft

 

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet