Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Good Start to School – magyarul is megjelent segédanyagok

Megjelent nyomtatásban és magyar nyelven a Good Start to School projekt keretén belül két segédanyag, a PREDICT és a KÉZIKÖNYV SZÜLŐKNEK.

 

A PREDICT diagnosztikai eszköz, amely nem más, mint egy –  a gyermekek óvodai fejlődésének nyomon követésére szolgáló – jól kidolgozott adatlapgyűjtemény.  A PREDICT segítségével az óvodában folyamatosan számon tarthatjuk a gyermekek fejlődését, fő kompetenciáit, beelértve az iskolaérettségi állapotukat mutató részeredményeket is.

 

KÉZIKÖNYV SZÜLŐKNEK, amely útmutatást nyújt a gyermekek fejlődésének értékeléséhez és az óvodával folytatott kommunikációhoz. Tanácsot ad a szülőknek ahhoz, hogyan küzdjenek meg a beszoktatási időszak nehézségeivel, saját kétségeikkel, hogyan kommunikáljanak az óvodapedagógusokkal. A kézikönyv két bevált jó gyakorlatot is közöl, amely az óvodapedagógusok diagnosztikai tevékenységének bemutatásához, illetve a pedagógusok és a szülők közötti hatékony együttműködéshez szolgál jó példával.

 

image4 image5
© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet