Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Elkészültek a Helping Hand kézikönyvek!

A projektpartnerek több mint 2 éves munkájának eredményei, a pedagógusoknak, illetve a szülőknek szóló kézikönyvek letölthetők honlapunkról!

 

 

A két kézikönyv mellett összeállítottunk egy gyakorlati feladatokat, módszereket, játékokat tartalmazó ötlettárat is, ami elsősorban a pedagógusok mindennapi óvodai munkájában nyújt segítséget.

 

A kézikönyvek címe „Kis lépések, nagy változások” lett, mivel a viselkedési nehézségekkel küzdő gyerekek esetében sok kis, türelemmel megtett lépés vezet sikerekhez, változáshoz. Ne várjunk azonnali csodát.

 

A kézikönyvekben, a szakirodalomból ismert viselkedésmódosítási technikákon és befogadó környezet megteremtésén túl nagy hangsúlyt fektetünk a gyermek, a szülők és a pedagógus közötti jó kapcsolat és együttműködés megteremtésére, mert a valódi változás csak érzelmileg biztonságos, bizalommal teli légkörben születik meg.

 

Természetesen mindenre nem tudtunk kitérni a készítéskor, igyekeztünk azonban a leggyakrabban előforduló problémákra választ, stratégiát nyújtani.

 

Biztatjuk a használókat, hogy folytassák a tanulást, eszköztáraik bővítését, ne féljenek megtenni a kis lépéseket a nagy változások érdekében!

 

A kézikönyvek INNEN letölthetőek.

 

Minden további információ megtalálható a weboldalon: helping-hand.hu

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet