Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Csokigyűjtés: gyermekmosoly a tét!

Egy – egy tábla csokival lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét. Az alapítványi Mikulás ezer gyermeknek adott idén teletömött Mikulás csomagot. A lakossággal és a cégek segítségével megszervezett csokigyűjtés még több jótettre ad lehetőséget.

 

Szülők, nagyszülők és a cégek üzemeltetőivel közösen kezdtek csokigyűjtésbe a bohócdoktorok, hogy az egész országban, közös erővel tudjanak ajándékozni. A csoki adományokat az alapítvány szegedi irodájában lehet eljuttatni.

 

Az alapítvány az adományozóktól azt kéri, hogy ha tehetik a csoki mellé egy szép üzenetet, egy rajzot, egy verset is mellékeljenek, melyet a kórházi bohócdoktor vizitek alkalmával a gyógyuló gyerekekhez az önkéntesek eljuttatják.

 

 

Csokigyűjtés akció nyomtatható plakát elérhető itt:
www.karitacio.hu/_kep/csokigyujtes-plakat-2017.pdf

Esemény: www.facebook.com/events/374606479619783

Csoki leadási pont:
6725 Szeged, Kálvária tér 31. szám alatt.
Ez postacím ahova távolról is küldhető csokoládé.

 

Csoki gyűjtőpontokat várnak
Boltosokat, pedagógusokat, cégeket keres a Karitáció Alapítvány, akik az ott helyben az összegyűjtött tábla csokikat gyűjtőpontként a központba segítenek juttatni. Segítő szándék esetén a www.karitacio.hu oldalon fellelhető elérhetőségeken lehet felvenni a kapcsolatot. Hálásan köszönjük!

=============
Karitáció Egészségügyi Szociális
és Kulturális Alapítvány

Wéhli Márk, elnök
Web: www.karitacio.hu
Telefonszám: +36-30/68-22-044
FB oldal: www.facebook.com/Bohocdoktorok

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet