Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Szülőcsoportos beszélgetés – eszköz, módszer, lehetőség

Bruttó

2.540 Ft

Leírás

A szülőcsoportos beszélgetés klasszikusan a bölcsődei ellátás sajátosságai közé tartozik, azon belül is a bölcsőde szülőkkel, családokkal való kapcsolattartásának és a szülők szülői kompetenciáinak erősítésére szolgáló fontos eszköz; melyet az Alapprogram a családok támogatásának módszerei és lehetőségei között említ. Szakmai anyagunkban bemutatjuk a szerzőnk által a gyakorlatban alkalmazott szülőcsoportos beszélgetés tervezésének, szervezésének és lebonyolításának módszereit.

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 16 oldal


Koppány Ivett írása elsőként a Bölcsődevezetők kézikönyve – Kisgyermeknevelők szakmai-módszertani tudástára kötetben jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet