Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Differenciált oktatás a kezdetektől

Bruttó

2.540 Ft

Leírás

A korszerű pedagógia egyik alappillére a differenciálás. A Gyermekek Háza, a Pesthidegkúton működő inkluzív iskola Magyarország egyik legelismertebb alternatív oktatási intézménye, melynek a differenciálás, az egyéni bánásmód megvalósítása az egyik legfontosabb alapvetése. E-könyvünk szerzője, az intézmény pedagógiai vezetője bemutatja az iskola programját, ismerteti a tanulásszervezési gyakorlatukat, majd ezt követően egy differenciált anyanyelvi foglalkozás menetével ismertet meg minket.

 

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 17 oldal


Kókayné Lányi Marietta írása elsőként a Egyéni fejlesztés, személyre szabott nevelés kézikönyv, 2017. februári kötetében jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet