Termék Kategóriák
0 termék - Ft
Akció!

ÓvodaVezetési Ismeretek – éves előfizetés 10% kedvezménnyel

Bruttó

67.632 Ft 60.868 Ft

Információk az óvodavezetők napi munkájához.

Alapmű + éves előfizetés kiszállítással

Leírás

Egy óvodavezetőnek számtalan olyan témakörben otthonosan kell mozognia, ami nem kapcsolódik a pedagógiai munkához, ám az intézmény irányításához elengedhetetlen. 

Az ÓvodaVezetési Ismeretek egy olyan előfizetéses kiadvány, amely folyamatosan reflektál az óvodai élet változásaira: legyen szó jogszabályváltozásról, vagy éppen a jelenlegi rendkívüli helyzetről. Szakértőink azon fáradoznak, hogy az óvodavezetők a lehető legteljesebb és legfrissebb információhoz jussanak – megbízható forrásból.

 

Miért válassza az ÓvodaVezetési Ismereteket?

  • Több mint 20 éve az óvodavezetők szolgálatában – több mint 20 év tapasztalat és megalapozott szakmai háttér.
  • Kéthavonta megjelenő kiegészítő kötettel – a legfontosabb tudnivalókról mindig időben és részletesen értesülhet.
  • Házhoz jön a szakértő – előfizetőink kiváló minőségű, szakértőink által összeállított anyagokat kapnak.
  • A 300 oldalas alapmű és a többezer oldalnyi anyagot tartalmazó CD értékes információt tartalmaz az óvodavezetés mindennapjaihoz (Belső ellenőrzés az óvodákban 2020-ban, A vezetői és intézményi tanfelügyeleti ellenőrzés aktuális kérdései, Titoktartási kötelezettség a köznevelési intézményben – és ez csak 3 izgalmas téma a 24-ből).
  • A jogszabályoktól a pszichológiáig – átfogó gyűjtemény az intézményvezetés valamennyi területéről.

Az ÓvodaVezetési Ismeretek éves előfizetését csak egyszer kell kifizetnie és egy teljes évig térítésmentesen jelentkezünk dokumentummintákkal, hasznos szakmai írásokkal, így spórolva időt Önnek, hogy a gyerekekkel is foglalkozhasson.

A feltüntetett ár az alábbiakat tartalmazza:

  • ÓvodaVezetési Ismeretek alapmű cserelapos kézikönyv formátumban, CD-melléklettel (tartalmazza az összes eddig megjelent cikkünket) Méret: A/5; Terjedelem: 300 oldal
  • Kiegészítő kiadványok: az év folyamán összesen 6 db kiegészítő kiadványt kap, amelyek kéthavonta jelennek meg a legfrissebb témákkal, hogy mindig aktuális és hasznos írásokat olvashasson az óvodavezetést érintő változásokról. Terjedelem: 90-100 oldal/kiegészítő kötet.
  • A kiszállítás INGYENES, tehát a feltüntetett összeg tartalmazza a csomagolási és postaköltséget egész évre vonatkozóan.

ÓvodaVezetés - előfizetéses kiadvány óvodavezetőknek

 

Fizessen elő kiadványunkra, és támogassa munkánkat, hogy sok remek tartalommal segíthessük az intézményvezetők, óvodavezetők, óvodapedagógusok munkáját!

 

Olvasson bele! (Az alábbi cikkek a kiegészítő kötetekben jelentek meg)

 

Az előfizetés az alapmű számlázási dátumától számított egy évig érvényes, és automatikusan meghosszabbodik, amíg Ön írásban másképp nem rendelkezik.

A tartalomjegyzék letöltéséhez kattintson az alábbi mezőre!

ÓvodaVezetési Ismeretek Tartalomjegyzék - 2021. augusztus
398.1 KiB
103 Downloads
Details

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet