Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Környezettudatosság és energiahatékonyság

Bruttó

6.300 Ft

Két új szabvány: ISO 14001 és ISO 50001 ismertetése és integrált menedzsmentrendszeként való tárgyalása

Leírás

Az ISO 50001 szabvány célja, hogy rendszerezett megközelítésben lehetővé tegye a szervezetek számára az energiateljesítmény folyamatos fejlesztését, így az energiahatékonyságot, az energiabiztonságot, az energiafelhasználást és -fogyasztást, hogy csökkentse a szervezet energiafelhasználásának mértékét, ezáltal az energiaköltségeket.

 

Igen sok közös vonása van a két menedzsmentrendszernek. Tudomásunk szerint a környezeti és energetikai kérdéseket – pedig összefüggenek – együttesen, integrált menedzsmentrendszerként részletesen még egyik szakkönyv sem tárgyalta. Ha mindezt esetleg még az ISO 9001 szerinti minőségügyi rendszerbe is beolvasztjuk, olyan, a három szabvány alkotta, a szervezet működésébe beépülő – és a gyakorlatban leginkább előforduló – integrált menedzsmentrendszert kapunk, amelyben valamennyi említett szempont is érvényesül.

 

Annak reményében készítettük ezt a könyvet, hogy segítséget nyújtsunk mindazoknak, akik az említett menedzsmentrendszerek kidolgozásán, bevezetésén, működtetésén keresztül tenni akarnak és tenni fognak a Földünk, a környezetük megóvásáért, a (még) meglévő erőforrások, energiahordozók, ásványi kincsek megmentéséért, észszerűbb, takarékosabb és – ennek következtében – gazdaságosabb felhasználásáért.

További információk

Tömeg 0.208 kg
Méretek 25 × 17.6 cm
Kiadás éve:

2019

Szerzők:

Dr. Gutassy Attila, Gutassy Nimród Ferenc

Terjedelem:

308 oldal

Környezettudatosság és energiahatékonyság - Tartalomjegyzék
Környezettudatosság és energiahatékonyság - Tartalomjegyzék
Kornyezettudatossag_es_energiahatekonysag_tartalom.pdf
239.1 KiB
159 Downloads
Details

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet