Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Büntetőjogi kisokos iskolaigazgatóknak

Bruttó

8.495 Ft

Könyvünk gyors jogi segítség az oktatási intézményekben jellemzően előforduló esetekhez, tanácsokat ad arra, hogyan beszéljünk a fiatalokkal ezekről a témákról.

Leírás

Szabálysértések az iskolában - Sárközi Gabriella

IntézményVezetés című sorozatunk legújabb kötete egy olyan témakörrel foglalkozik, amelyre nem szívesen

„készül fel” előre sem a tanár, sem a diák: a büntetőjog kategóriájába eső cselekményekkel. Könyvünk azon túl, hogy gyors jogi segítség az oktatási intézményekben jellemzően előforduló esetekhez, tanácsokat, ötleteket is ad arra, hogyan beszéljünk a fiatalokkal ezekről a gyakran nehezen megközelíthető témákról.

 

Dr. Sárközi Gabriella

 

Harmincegy éve szolgálok a rendőrségen, álmomból ébresztve sem jelent gondot, hogy elkülönítsem a rablást a lopástól. Nekem ez a hivatásom, ezzel fekszem és kelek, de tisztában vagyok vele, hogy egy esemény minősítése közel sem egyértelmű azoknak, akiknek nem ez a munkájuk. Ez a kiadvány azzal segíti a pedagógusokat, hogy “magyarra” fordítja a Büntető törvénykönyvet, így az olvasók szükség esetén jogi tudás nélkül is könnyebben eligazodhatnak ebben a rengetegben, és nem utolsósorban praktikus tanácsokat ad a megelőzéshez is.

 

Oláh-Paulon László rendőrtiszt,

a kiadvány szaklektora

További információk

Tömeg 0.1 kg
Méretek 14.8 × 21 cm
Terjedelem

92 oldal

Szerző

Dr. Sárközi Gabriella

Kiadás éve

2019

Büntetőjogi Kisokos Iskolaigazgatóknak Tartalomjegyzék
Büntetőjogi Kisokos Iskolaigazgatóknak Tartalomjegyzék
Buntetojogi-kisokos-iskolaigazgatoknak-Tartalomjegyzek.pdf
410.0 KiB
93 Downloads
Details

 

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet