Termék Kategóriák
0 termék - Ft

A testtudat kialakításának játékos lehetőségei

Bruttó

2.540 Ft

Leírás

Napjainkban a mozgásszegénység, a korlátozott mozgástér, az információs technológia gyors fejlődése, a képi ingerek túlsúlya, az ülő életmód a szenzomotoros rendszer lassabb fejlődését, gyengébb működését eredményezi. Elmaradnak, beszűkülnek a környezetnek azok a fejlesztő hatásai, amelyben különösebb célzott irányítás nélkül, játék közben, a mindennapi tevékenységek közepette, spontán fejlődnek a gyermek képességei. Ezért érezzük fontosnak, hogy a szakembereknek játékötleteket adjunk a gyermek fejlődéséhez és fejlesztéséhez. A test tudatosságát kialakító játékok célja a játék közbeni tanulás, a saját élményen alapuló képességek fejlesztése, a tanulási zavarok korrekciója, a testkép, testfogalom és testséma fejlesztésével. A testkép a saját testről alkotott kép, a saját test megtapasztalása a külső és belső érzetek által. A testkép az önmagukról alkotott tudás alapja, az egészséges személyiségfejlődés elősegítője.

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 16 oldal


Rosta Katalin írása elsőként az Egyéni fejlesztési, személyre szabott nevelés című kézikönyv 2018  júniusi kötetében jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet