Termék Kategóriák
0 termék - Ft

A kulcsember – Az iskola lelke: az iskolatitkár

Bruttó

6.300 Ft

Ebben a kötetben bemutatjuk az iskolatitkári gyakorlatban a hagyományosan bevált módszereket, de emellett kevésbé általánosan használt lehetőségekre, sőt egészen új kommunikációs lehetőségekre is ráirányítsuk olvasóink figyelmét.

Leírás

Bár létezik iskolatitkár képzés, a nevelési-oktatási intézményekben ennek elvégzése nem alkalmazási feltétel: egy egyszerű érettségivel is bárki iskolatitkár lehet, a munkájához tartozó ismereteket ebben az esetben menet közben, a gyakorlatban kell elsajátítania. Könyvünk nekik segít: gyakorlatiasan magyarázza el azokat a munkafolyamatokat, amelyek a tapasztalatok szerint a legtöbb problémát képesek okozni, legyen szó akár például a KIR moduljairól, vagy arról, hogyan tudunk egyszerűen tájékozódni a számítógépünkön található több ezer fájl között.


Ebben a kötetben mi, társszerzők: iskolatitkár és igazgató, közös cél elérése érdekében szövetkezett munkatársakként arra törekedtünk, hogy bemutassuk az iskolatitkári gyakorlatban a hagyományosan bevált módszereket, de emellett kevésbé általánosan használt lehetőségeket is bemutassunk napi gyakorlatunk részeként, sőt egészen új kommunikációs lehetőségekre is ráirányítsuk olvasóink figyelmét.   Ezért kötetünkben megkíséreljük bemutatni az intézményi titkári tevékenység legfontosabb szegmenseit: sorba vesszük alapvető feladataikat, áttekintjük munkakörük legfontosabb elemeit, kapcsolattartó és kommunikációs szerepüket.

  • Bemutatjuk azokat a korszerű titkári munkamódszereket, amelyek a digitális kultúra fejlődésével megkönnyítik és meggyorsítják a titkár munkáját.
  • Mintákat mutatunk be az iskolatitkári tevékenység adatkezelési tevékenységével, az intézményvezetői határozatok előkészítésével kapcsolatban.
  • Kitérünk az intézményi titkár tanulók és szülők ügyeivel kapcsolatos ügyintéző tevékenységének legfontosabb elemeire.

További információk

Tömeg 0.1 kg
Méretek 14.8 × 21 cm
Kiadás éve

2017

Terjedelem

120 oldal

Szerző

Petróczi Gábor – Sókiné Kovács Éva

A kulcsember - Az iskola lelke: az iskolatitkár – Tartalomjegyzék
A kulcsember - Az iskola lelke: az iskolatitkár – Tartalomjegyzék
a-kulcsember-az-iskola-lelke-az-iskolatitkar-tartalom.pdf
450.9 KiB
129 Downloads
Részletek

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet