Termék Kategóriák
0 termék - Ft

A digitális jövő elkezdődött – avagy az IKT-kompetencia fejlesztése az óvodában

Bruttó

2.540 Ft

Az IKT eszközök óvodai használatáról, hatásairól

Leírás

A gyermekek már a születésük pillanatában találkoznak a digitális, internethez kapcsolódó eszközökkel. Mindezek okozhatják, hogy az óvodába került gyerekeket a mozgókép fogja vonzani, a mesehallgatás és a diavetítő már csak nagyon nehezen fogja érdekelni, lekötni többségüket. A kisgyermek hamar rájön, hogy napjaink legfontosabb tárgya, az emberek harmadik keze az okostelefon, és a nagyokat utánzó szerepjátékában ez a tárgy, ha építőkocka alakban is, jelen van… Mindezek miatt fontos a médiával való korai találkozásokat is megfelelő médiaértéssel párosítani – akár az óvodáskorban.

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 14 oldal


Tölgyessy Zsuzsanna írása elsőként az Óvónők kincsestára című kötet 2019. augusztusi számában jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet