Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Black Friday a Raabe Akadémiánál is!

Black Friday akciónk keretein belül az alábbi képzések és konferencia árából 10% kedvezményt adunk azoknak, akik november 25. és november 30. között jelentkeznek!

 

FIGYELEM! Akciós áraink csak a november 25-30. között leadott jelentkezések esetén érvényesek!

 

Aktuális intézményvezetői kérdések az óvodákban és az iskolákban, különös tekintettel a nem állami intézményekre – szakmai konferencia

18.900 Ft (+áfa)  helyett 17.010 Ft (+áfa) + további 10% csoportos kedvezmény 3 főtől

További részletek és jelentkezési lehetőség >>


A drámajáték, mint a tanulás meghatározó eleme 4-10 éves korban

A program célja, hogy megismertesse a résztvevőkkel a drámajátékok szerepét az önkifejezés, a kommunikációs és előadói képességek fejlesztésében, valamint a közösségi alkotásra nevelésben. Megmutatni azt, hogy a személyiségformálás a dramatikus tevékenység élményén, a játék örömén keresztül sokkal hatékonyabb és célravezetőbb. Megismertetni a verses, énekes, népi gyermekjátékokban rejlő lehetőségeket, az érzékszervi fejlesztést támogató, térérzékelő, mozgáskoncentráló, utánzó, kapcsolatteremtő és bizalomfejlesztő drámajátékokat, és lehetővé tenni azok kipróbálását, gyakorlását.

November 28-tól.

55.000 Ft helyett 49.500 Ft!

Tréner: Szurmik Zoltán, drámapedagógus, “Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díjas magyar és dráma tanár

További részletek és jelentkezési lehetőség >>


Minden jó forrása a játék – A játék, mint a kompetenciafejlesztés eszköze a német idegennyelv-oktatásban

A programban résztvevő pedagógusok a „learning by doing” elvet követve, elsősorban műhelymunkák során gyakorlatorientáltan olyan a nyelvórákon használható játékos tevékenységeket ismernek meg és próbálnak ki, melyek hozzájárulnak az általános iskolás tanulók idegen nyelvi és szociális kompetenciájának a fejlesztéséhez.

 

December 5-től.

55.000 Ft helyett 49.500 Ft!

Tréner: Sárvári Tünde

További részletek és jelentkezési lehetőség >>

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet