Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Térülj-fordulj!

Bruttó

4.445 Ft

Térbeli tudatosságot fejlesztő játékok

Leírás

E-bookunk gyakorlati segítséget szeretne nyújtani a térben való biztonságos tájékozódás
kialakításához az óvodás és a kisiskolás korosztályban. Mindezt az életkori sajátosságokhoz igazodó játékokkal kívánja megvalósítani.

E játékok közös vonása, hogy a térbeli tudatosság valamely elemének gyakorlását tűzik ki célul (elhelyezkedés a térben; a mozgásirány; a mozgás útvonala; a mozgás kiterjedése; a mozgás síkja). A szerző olyan izgalmas, új feladatokat hoz, mint például: levelibéka, teknős, gólya. Biztosak lehetünk benne, hogy a „Vonatok az  állomásra!”, a „Színes oszlopok és kisautók” vagy a „Befalazás” ugyancsak tetszeni fog a gyermekeknek.


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)
Terjedelem: 17 oldal

Az írás elsőként a Testnevelés, testmozgás kézikönyvben jelent meg, most pedig e-book formájában, külön is megvásárolható.

Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet