Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Minőségmenedzsment a gyakorlatban

Bruttó

6.300 Ft

Minőségügy gyakorlati ismeretei, mintákat, példákat összefoglaló kiadvány

Leírás

A Szerzők: “Az előző kötet elméleti eszmefuttatásait követően igyekeztünk gyakorlati ismereteket átadni, példákkal, esetelemzésekkel, mintákkal, táblázatokkal megtűzdelve. Jelen könyvünkben áttekintettük mindazokat a témaköröket, amelyekről úgy gondoltuk, hogy a minőségügyet napi szinten művelő szakembereknek a munkájuk során szükségük lehet. Bár a kiadvány mondanivalójában és szerkezetében – főleg a hivatkozásain keresztül – szorosan kapcsolódik elődjéhez, azonban úgy véljük, sikerült önállóan is használható anyagot összeállítanunk.

 

Nem unalmas, magasröptű akadémiai fejtegetésekkel akartunk előállni, hanem egyszerű, a tudományosság csalfa látszatát keltő idegen szakkifejezéseket lehetőleg kerülő, közérthető, a gyakorlati igényeket messzemenően szem előtt tartó segédletet nyújtani. A sok ábrával illusztrált fejezetek végére – lazítás végett – becsempésztünk egy-egy könnyedebb anekdotát is azért, hogy az Olvasó a minőségügyi ismereteknek az esetenként mulatságosabb, de mindenképpen tanulságos oldalát is lássa. Valljuk, hogy a minőségügyet is – mint minden szakmai tudásanyagot – egy kis humorral fűszerezve könnyebb elsajátítani és elviselni.”

További információk

Tömeg 0.208 kg
Méretek 25 × 17.6 cm
Kiadás éve:

2018

Szerzők:

Dr. Gutassy Attila, Gutassy Nimród Ferenc

Terjedelem:

312 oldal

Minőségmenedzsment a gyakorlatban – Tartalomjegyzék
Minőségmenedzsment a gyakorlatban – Tartalomjegyzék
minosegmenedzsment-a-gyakorlatban-tartalom.pdf
599.8 KiB
210 Downloads
Részletek

Érdekelhetnek még…

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet