Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Fertőzések, járványok megelőzése a bölcsődében

Bruttó

2.540 Ft

ÚJDONSÁG!

Írásunk bölcsődei dolgozók számára jelen helyzetben nélkülözhetetlen ismeretanyagokat tartalmaz.

Leírás

Különösen időszerű ebben a járványügyi helyzetben megvizsgálni, milyen tevékenységekkel tudjuk a bölcsődében a különböző fertőző betegségek megelőzését és leküzdését sikeresen elvégezni. A mindennapokban nem biztos, hogy érezzük mindig annak súlyát, hogy milyen fontos feladatunk van a közösségben felbukkanó fertőző betegségek megelőzésében. Minden bölcsődei dolgozó szerepe fontos a folyamatban, egymást kiegészítve, közös erővel lehet ez sikeres.

 

Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Oldalszám: 16 oldal


Szabó Leventéné írása elsőként Bölcsődevezetők kézikönyve – Kisgyermeknevelők szakmai-módszertani tudástára című kiadvány 2020. áprilisi számában jelent meg.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

 

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet