Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Állati történetek

Bruttó

2.540 Ft

Szövegek és feladatok állattörténetek tanításához.

Leírás

Összeállításunk a 9-12. évfolyamon tanító pedagógusok számára készült, és olyan feladatokat tartalmaz, amely más megvilágításba helyezi az állattörténeteket.

Megkísérelhetjük régebbi, ismert mesék cselekményét más vonalon bonyolítani, vagy másféle példázat érdekében átalakítani. Mi történhetne, ha ezt vagy azt a körülményt megváltoztatnánk a mesében? Miképpen lehetne a kidolgozást átalakítani? Nevetségessé vagy tragikussá tenni? Meghatározott célok érdekében mit kell módosítanunk a stílusban?

A témakörhöz otthoni olvasmányként Swift Gulliver utazásai című regényének negyedik részét (Utazás a nyihahák országába) és George Orwell Állatfarm című művét ajánljuk.

 

 


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)
Terjedelem: 29 oldal

A módszertani segédanyag elsőként az Irodalom tanári kincsestárban jelent meg, most pedig e-book formájában, külön is megvásárolható.


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet