Termék Kategóriák
0 termék - Ft

Alkalmazott válság-, krízis- és katasztrófa­kommunikáció

Bruttó

4.445 Ft

ÚJDONSÁG!

Szakmai e-book polgármestereknek

Leírás

Bármelyik működő szervezet, így a polgármesteri hivatal is kerülhet válságba. Megfelelő felkészüléssel, rutinos reakcióval és hiteles kommunikációval azonban jó hatékonysággal megakadályozható, hogy a krízis katasztrófává váljon. Az Alkalmazott válság-, krízis- és katasztrófakommunikáció című írásunk előbb a hírnév- és reputációmenedzsmenttel foglalkozik röviden, majd a krízist, a válságot, a katasztrófát és annak kommunikációs vetületeit elemzi; kiemelve az időnek, a válságforgatókönyvnek, az információk kezelésének, a megszólalás fontosságának, a válságstáb működésének, a megfelelő szervezeti képviselő személyének, a felelősségvállalásnak és a cselekvési terv megosztásának a szerepét.

 


Formátum: e-book (elektronikus pdf-dokumentum)

Terjedelem: 14 oldal


Fizetési feltételek és szállítás: A megrendelt terméket e-mail-ben küldjük el Önnek a megadott e-mail címére. A megrendelésről szóló számlát utólag, postai úton juttatjuk el Önhöz, amelyet átutalással vagy postai befizetéssel teljesíthet. A termékre csomagolási és postaköltséget nem számolunk fel.

© Raabe Klett Kft. | Minden jog fenntartva | Tel: +36 1 320 8632 | Email: raabe@raabe.hu | 1116 Budapest, Temesvár u. 20. I. épület I. emelet